PNL și USR-PLUS fac front comun în Prahova. Iulian Dumitrescu: Vrem să devirusăm județul de PSD, să-l scăpăm de această administrație coruptă și înapoiată

PNL și USR-PLUS fac front comun în Prahova. Iulian Dumitrescu: Vrem să devirusăm județul de PSD, să-l scăpăm de această administrație coruptă și înapoiată
Foto: senat.ro

PNL și USR-PLUS vor merge împreună în fața electoratului și la alegerile din Prahova. Organizațiile județene au depus vineri listele comune de candidați și semnăturile necesare pentru scrutinul din 27 septembrie. Iulian Dumitrescu candidează pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, iar PNL-USR/PLUS își doresc să aibă majoritatea în Consiliu. Printre obiectivele asumate de alianță se numără: depesedizarea județului, dezvoltarea economiei, urmărirea principiului meritocratic la numirea în funcții și prevenirea corupției.

Iulian Dumitrescu este candidatul PNL-USR/PLUS la șefia CJ Prahova

Senatorul Iulian Dumitrescu a declarat că își dorește ca prahovenii să nu mai fie nevoiți să lupte, în același timp, și împotriva coronavirusului și împotriva ciumei roșii. PNL și USR-PLUS își doresc să scape județul de administația coruptă și înapoiată a PSD și să-l transforme în cel mai modern județ din România.

„Alianța PNL-USR-PLUS este Forța Politică a Binelui în Prahova. Ne dorim ca prahovenii să nu mai fie nevoiți să lupte, în același timp, și contra coronavirusului, și contra ciumei roșii. Vrem să devirusăm Prahova de PSD. Vrem să scăpăm Prahova de această administrație coruptă, ineficientă, înapoiată, care sufocă județul de atâția ani de zile. Proiectul nostru administrativ – „Prahova pe Primul Loc” – înseamnă gaze, apă, canalizare, digitalizare, curățenie, parcuri industriale, înseamnă cel mai puternic și mai modern județ din România”, a declarat senatorul Iulian Dumitrescu, candidatul PNL-USR/PLUS Prahova pentru președinția Consiliului Județean Prahova.

Cristian Apostol deschide lista de candidați PNL-USR/PLUS pentru CJ Prahova

La rândul său, Cristian Apostol, cel care deschide lista PNL-USR/PLUS pentru Consiliul Județean Prahova, a transmis că partidele luptă pentru un județ și o administrație mai curate.

„Astăzi ne-am depus candidaturile pentru Consiliul Județean în această Alianță a Binelui – Alianța PNL-USR-PLUS Prahova – pentru un județ mult mai curat, mult mai onest. Am un mesaj special pentru alegătorii USR-PLUS: vreau să îi rog să ne sprijine, să sprijine această alianță tocmai pentru a avea o administrație curată pentru noi toți, pentru prahoveni”, a declarat Cristian Apostol.

Mihai Polițeanu, președintele USR Prahova, s-a arătat încrezător că județul va scăpa, în sfârșit, de pesedism, pesediști și de corupție: „După 20 de ani, o să scăpăm de administrația caracatiță a PSD, o să scăpăm de familia mafiotă Cosma și de toți cei care au devalizat și și-au bătut joc de județul Prahova în ultimii 20 de ani”.

PNL și USR-PLUS și-au oficializat alianța și pentru București. Care sunt candidații

La începutul acestei luni, PNL și alianța USR-PLUS au ajuns la un acord pentru susținerea de candidați comuni la Primăria Generală a Capitalei și la Primăriile de sector.

Candidații PNL-USR/PLUS sunt:

Primăria Generală – Nicușor Dan (independent)
Sectorul 1 – Clotilde Armand (USR)
Sectorul 2 – Radu Mihai (USR)
Sectorul 3 – Adrian Moraru (PNL)
Sectorul 4 – Simona Spătaru (PLUS)
Sectorul 5 – Cristian Băcanu (PNL)
Sectorul 6 – Ciprian Ciucu (PNL)

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a dat asigurări la finalul ședinței de Guvern de vineri că Executivul a asigurat, la rectificarea bugetară, sumele necesare pentru a organiza alegeri locale și parlamentare în cele mai bune condiții.

Alegerile locale sunt programate să se desfășoare pe 27 septembrie, după cum a votat Parlamentul, iar cele parlamentare, teoretic, ar trebui să aibă loc pe 6 decembrie. Totul depinde, însă, de evoluția epidemiei de coronavirus în țara noastră.

Ultima oră
22:09 - Florin Cîţu, reacție la acuzația de plagiat adusă lui Nicolae Ciucă: Premierul va trebui să clarifice situaţia în faţa românilor, ca să nu devină o vulnerabilitate
21:57 - Numirea noului selecționer, pe ultima sută de metri. Două nume se mai află în cursă. FRF ar putea face anunțul cel mare miercuri
21:46 - Administraţia Prezidenţială: Klaus Iohannis își menține poziția privind combaterea plagiatului și consideră corectă decizia lui Nicolae Ciucă de a cere analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)