CNAIR: Taxa de pod și Rovinieta nu pot fi plătite pe telefonul mobil. Serviciul este suspendat temporar din cauza unor probleme tehnice

CNAIR: Taxa de pod și Rovinieta nu pot fi plătite pe telefonul mobil. Serviciul este suspendat temporar din cauza unor probleme tehnice
Foto: Pixabay

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că taxa podurilor dunărene și Rovinieta nu pot fi achiziționate prin intermediul operatorilor de telefonie mobilă din cauza unor probleme tehnice, potrivit Agepres.

MARIA GHEORGHIU, PROFEȚIE APOCALIPTICĂ! A ÎNCEPUT AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL! VA FI MĂCEL (GALERIE FOTO)

Totuși, instituția a precizat că achitarea PEAJ și a Rovinietei se poate face în continuare la ceilalți operatori, inclusiv la benzinării.

TRAGEDIE ÎN MUZICĂ! LACRIMI PENTRU FUEGO! INIMA A CEDAT! IMAGINI GREU DE PRIVIT (FOTO)

„Vă reamintim că, în cazul în care din diverse motive aţi efectuat trecerea podurilor dunărene fără a achita PEAJ, puteţi plăti acest serviciu, inclusiv la benzinării, până la ora 23:59 a zilei următoare efectuării trecerii. Precizăm însă că trebuie să achiziţionaţi Rovinieta înainte de a pleca la drum şi puteţi achita acest serviciu inclusiv la benzinării. Dăm asigurări că facem toate eforturile pentru remedierea problemei în cel mai scurt timp posibil”, precizează CNAIR, printr-un comunicat.

ȘOC MONDEN! MONICA GABOR, PRINSĂ ÎN FAPT CU MR. PINK! A FĂCUT-O ȘI CU IRINEL ÎN ROMÂNIA! IMAGINI BOMBĂ (GALERIE FOTO)

Urmăriți B1TV.ro și pe