ALERTĂ: Dacă găsești 100 de lei sub ȘTERGĂTOR nu te atinge de ei, cheamă poliția!

ALERTĂ: Dacă găsești 100 de lei sub ȘTERGĂTOR nu te atinge de ei, cheamă poliția!

Dacă găseşti o bancnotă de 100 de lei în parbrizul maşinii, cheamă de urgenţă Poliţia.Fii sigur că persoana care a lăsat repectiva bancnotă cineva vrea să îţi fure maşina.Oechipă de 2-3 indivizi aşteaptă la pândă în parcare, de obicei la bordul unor maşini cu numere de Bulgaria sau Anglia, numere false sau nedetectabile. În momentul în care pun ochii pe o victima, de obicei femei bine îmbrăcate, înstărite, cu maşini luxoase şi cu o geantă mare, aşteaptă că victima să parcheze maşină, după care se pun pe aşteptare în poziţii cheie.

CORINA CHIRIAC, ÎN DOLIU! S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ MOARTEA LUI MIHAI CONSTANTINESCU! O NOUĂ TRAGEDIE A ȘOCAT ROMÂNIA

Unul dintre infractori pune la ştergător o bancnotă falsă de 100 de lei sau de 50 de lei. O pune astfel încât să îi sară imediat în ochi şoferului care se urcă la volan. Şoferul, urcă în maşină, pune geantă pe scaunul din dreapta, după care porneşte maşină. Dar când vede bancnotă din parbriz, se da jos că să o ia. În acest timp, un infractor stă ascuns în spatele maşinii, şi când femeia se da jos, deschide uşa, după care se duce pe după uşa (bancnotă fiind poziţionată pe mijloc să nu o poţi lua din maşină), infractorul intervine şi sustrage poşetă femeii, după care se face nevăzut. Locul strâmt şi faptul că odată ce portiera este deschisă hoţul este mascat, fac că metodă să fie extrem de eficientă.

DEZVĂLUIRI BOMBĂ DIN DORMITORUL CEAUȘEȘTILOR! INCREDIBIL CE TREBUIA SĂ FACĂ NICOLAE! FANTEZIILE ELENEI CEAUȘESCU SUNT HALUCINANTE

Nu de puţine ori, echipe de tâlhari mai tupeiste, ajung chiar până la furtul autoturismului, dacă acesta e lăsat cu cheia în contact şi cu motorul pornit. Când femeia se da jos că să ia bancnotă, hoţul intră în maşină, închide uşa şi o blochează, după care pleacă în trombă. Evident, automobilele ajung la dezmembrat sau sunt vândute în Bulgaria sau Ucraina.

Urmăriți B1TV.ro și pe