Mașina lui James Bond, vândută cu o SUMĂ COLOSALĂ: A apărut în 6 filme ale seriei și are TOATE NEBUNIILE, inclusiv ARME și obiecte de SPIONAJ

Mașina lui James Bond, vândută cu o SUMĂ COLOSALĂ: A apărut în 6 filme ale seriei și are TOATE NEBUNIILE, inclusiv ARME și obiecte de SPIONAJ

Mașina lui James Bond a costat 6,4 milioane de dolari! Fabuloasa sumă a fost plătită de un american, la o licitaţie, pentru a intra în posesia autoturismului condus de actorul scoţian Sean Connery, în două dintre filmele seriei, relatează B1TV.

ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTĂ DESPRE MAREA ACTRIȚĂ A FOST CONFIRMATĂ! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ…

Miliardarul american a preferat, totuşi să rămână anonim. Maşina include toate cele 13 gadgeturi din celebra serie, inclusiv arme şi obiecte de spionaj.

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! METODA PRIN CARE MIHAI CONSTANTINESCU VA FI SCOS DIN COMĂ, DE CĂTRE MEDICI. NU E GLUMĂ!

Autoturismul a apărut în şase filme ale seriei şi a fost condus de trei dintre cei şapte actori care l-au jucat pe James Bond. Aston Martin DB5 a fost unul dintre cele mai râvnite vehicule ale acelor vremuri. Celebrul autoturism a fost fabricat în anul 1965 şi a fost restaurată recent de o companie elveţiană. Procesul a durat patru ani, după care maşina a fost scoasă la licitaţie.

ȘOC ȘI GROAZĂ ÎN SHOWBIZ! ANDREEA MARIN, IMAGINI DE COȘMAR! A INTRAT ÎN DEPRESIE ȘI S-A GÂNDIT CHIAR LA SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe