MAȘINILE DIESEL, interzise oficial: ȘOFERII ROMÂNI care au autoturisme pe motorină au intrat în panică! Până la ce dată mai pot circula…

MAȘINILE DIESEL, interzise oficial: ȘOFERII ROMÂNI care au autoturisme pe motorină au intrat în panică! Până la ce dată mai pot circula...

Maşinile Diesel vor fi interzise în viitor. Anunţul deosebit de important a fost făcut la un eveniment internaţional despre îmbunătăţirea calităţii aerului.

Primarii din Paris, Madrid, Atena si Mexico City au anunţat că, până în 2025, vor fi interzise maşinile diesel şi nici nu se va mai permite camioanelor să intre în oraş.

Edilii din marile capitale susţin că încurajeaza deja mersul pe jos şi pe cel cu bicicleta şi că vor împărţi stimulente pentru folosirea altor tipuri de vehicule (electrice, hibrid etc.).

În ultima perioada, folosirea maşinilor diesel a fost intens dezbătută, din cauza impactului acestor vehicule asupra calităţii aerului.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii arată că aproximativ 3 milioane de decese sunt cauzate anual din cauza poluării din aer.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră