Volkswagen spulberă visele României: ‘Nu căutăm în mod activ locaţii alternative pentru fabrica din Turcia’

Volkswagen spulberă visele României: 'Nu căutăm în mod activ locaţii alternative pentru fabrica din Turcia'
Foto: Pixabay

După ce politicienii noștri s-au alarmat deja cu privire la o posibilă construcție a unei fabrici Volkswagen la noi în țară, șeful de producție al companiei germane afirmă că planurile de dezvoltare din Turcia sunt în stadiu de eveluare și nici nu se caută locații alternative.

„Urmărim evoluţiile. Planurile pentru Turcia sunt în prezent în aşteptare. Nu căutăm în mod activ locaţii alternative „, a declarat Andreas Tostmann, şef de producţie la VW, transmite Agerpres.

DIVORȚ BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! IRINA RIMES, BÂNTUITĂ DE TRECUTUL DUREROS! A PIERDUT COPILUL, APOI A RĂMAS DIN NOU ÎNSĂRCINATĂ

Totul a pornit după ce compania a amânat decizia finală privind construirea unei fabrici în Turcia, pe fondul criticilor internaţionale la adresa operaţiunilor militare derulate de Ankara în Siria şi al temerilor legate de efectele potenţiale asupra imaginii VW.

La București, zarva a pornit imediat ce s-a vehiculat că Volkswagen ar putea construi fabrica la Arad.

VINE APOCALIOSA, FRAȚILOR! ARSENIE BOCA A PREVĂZUT SFÂRȘITUL! URGIA VA LOVI ROMÂNIA PESTE CÂTEVA ZILE

Viorica Dăncilă îl acuză pe Klaus Iohannis că nu vrea construirea fabricii la noi și că va discuta ea direct cu Angela Merkel. (Detalii AICI)

La rândul său, fostul edil al Aradului Gheorghe Falcă spune că a abordat subiectul cu reprezentanții companiei încă de când era primar. (Detalii AICI)

Vezi AICI ce spune și ministrul pentru Mediul de Afaceri.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe