Alege termoșemineul potrivit pentru a te bucura de confort întreg anul!

Alege termoșemineul potrivit pentru a te bucura de confort întreg anul!

Evoluția modalităților de încălzire a locuinței ne permite ca astăzi să ne bucurăm de o multitudine de opțiuni dintre care putem alege. Cu siguranță că ne vom ghida în acțiunea de achiziționare a unei surse de generare căldură și apă caldă menajeră după prețul de cumpărare, dar, acesta, de cele mai multe ori, nu este un reper corect. Gândește-te că trebuie să iei în calcul atât tipul de combustibil, costurile de întreținere și mentenanță, cât și toate acele costuri adiționale pentru a-ți amortiza investiția într-un termen cât mai redus. De aceea, un șemineu tip centrală (pe https://www.qmag.ro/termoseminee vei descoperi o varietate de echipamente de calitate superioară, cu prețuri reduse) este opțiunea pe care o poți introduce în viața ta pentru a beneficia de maximul de avantaje pe termen lung.

Echipamentul care oferă performanță maximă, indiferent de tipul de combustibil!
Unul dintre principalele avantaje oferite de către un șemineu care funcționează ca o centrală termică este faptul că poate fi alimentat cu diferite tipuri de combustibil (lemne, gaze, peleți, etc.). În acest mod se obține un nivel al randamentului printre cele mai ridicate, care ajunge până la 90%-92%, ceea ce este foarte avantajos pentru beneficiar. Noile modele lansate pe piață și pe care le poți analiza pe Qmag.ro, dispun de automatizări care contribuie la eficientizarea procesului de ardere, la prelungirea perioadei de autonomie a instalației și la scăderea cantității de combustibil utilizat. Tot pe Qmag, se găsesc și centrale pe peleți, acestea fiind considerate la fel de fiabile si avantajoase ca termoșemineele. Depinde de tine ce variantă alegi pentru confortul casei tale.

De la șemineele care funcționează pe bază de gaze naturale sau cu energie electrică și până la cele care sunt alimentate cu lemne sau peleți, fiecare tip de șemineu vine cu beneficiile sale. În plus, pentru că este și un obiect decorativ, rolul său este și de a contribui la îmbunătățirea aspectului unei încăperi, ceea ce îți oferă posibilitatea de a opta pentru un șemineu cu focar deschis sau unul cu focar închis. Cel cu focar deschis este șemineul tradițional (încălzește numai o încăpere), dar noile modele cu focar închis (protejate cu o ușă termo-izolantă) sunt ideale pentru orice locuință, pentru că acoperă o suprafață foarte mare în ceea ce privește încălzirea.

Foarte benefic în acest caz este faptul că o astfel de unitate dispune și de posibilitatea de a deveni parte integrantă a unui sistem de încălzire mult mai performant, care va genera și apă caldă menajeră. Luând în calcul toate aceste aspecte, cu certitudine că o să îți alegi viitorul șemineu tip centrală perfect, astfel încât locuința ta să beneficieze de maximul de facilități pe termen lung!

Urmăriți B1TV.ro și pe