Denisa Manelista, chemată la tribunal de ANAF la două luni de la moarte

Denisa Manelista, chemată la tribunal de ANAF la două luni de la moarte

Nici în lumea de dincolo nu scăpăm de Fisc! A păţit-o Denisa Manelista. ANAF o cheamăpe Denisa Răducu la tribunal, la 2 luni dupămoarte, pentru a fi rezolvată o situație administrativă. Interpreta avea de recuperat 16.000 lei din partea statului român.

Deși a murit în urmăcu aproape douăluni, Denisa Manelista a primit o invitaţie semnată ANAF. Fiscul o cheamă la tribunal pentru a rezolva nişte treburi administrative. Culmea e că, dincolo de absurdul situației, lucrurile sunt complet egale și corecte din punct de vedere procedural.

Totul a inceput anul trecut, când Denisa încănu știa căeste bolnavă. În octombrie 2016, cântăreața și-a cumpărat din Germania un automobil de luxpentru care a plătit o sumăpiperată. Conform legilor în vigoare la acea dată, ea a plătit o taxăde mediu de aproape 3.500 euro. Anul acesta, în ianuarie, Guvernul a eliminat taxa de mediu, iar Denisa a trebuit săcearăînapoierea acesteia în instanță.

Interpreta a depus o cerere în acest sens la Tribunalul București pe 20 martie, cu toate căîn acel moment nu stătea foarte bine cu sănătatea. În iulie, la câteva zile dupămoartea ei, instanța a decis căDenisa trebuie săprimeascăsuma de 16.000 lei din partea Administrației Finanțelor Publice Sector 4.

Situația a devenit, însă,destul de încurcată, pentru căDenisa a murit între timp, iar mașina a ajuns la sora ei, care s-a întors în Italia. ANAF-ul a făcut, însă, lucrurile și mai complicate când a depus recurs la decizia Tribunalului București. Denisa Menlista este invitata, astfel, la Curtea de Apel Bucuresti, cu toate cănu se mai aflăprintre cei vii de la sfâriștul lunii iulie. De asemenea, avocatul care o va reprezenta va trebui săprezinte judecătorilor o hârtie cu semnătura clientei sale. Însă, evident, căacest lucru este imposibil.

Acum, dacăfamilia Denisei mai vrea sărecupereze banii, trebuie sătermine cu succesiunea și săvinăla București pentru a angaja un avocat.

Ultima oră
21:41 - Sindicalistul de la STB, responsabil pentru greva care a blocat Capitala: „Politica o fac în Consiliul General. La mine nu a venit decizia instanței privind suspendarea protestului” / Greva ar putea continua
21:40 - S-a aflat cine este „victima” lui Carla’s Dreams! Cui îi sunt dedicate versurile din ultima piesă: „Ce paradox…suferința ta înseamnă muzică de calitate pentru noi” (video)
21:05 - România, gata să primească militari francezi. Reacția lui Bogdan Aurescu, ministrul de Externe, după anunțul lui Emmanuel Macron (VIDEO)
21:00 - STB transmite că personalul implicat în protestele de joi refuză să îşi reia activitatea. Greva ar putea continua și vineri
20:40 - Bella Hadid a trecut prin calvar. Mărturii dureroase despre perioada în care se gândea la sinucidere: „Era tot mai greu să ies fără să beau pentru a-mi calma nervii”
20:39 - Creșterea prezenței trupelor americane în România, obiectiv prioritar pentru Guvern. Bogdan Aurescu, ministrul de Externe: „E nevoie să accelerăm procesul de planificare” (VIDEO)
20:28 - Bogdan Aurescu, despre tensiunile de la granița cu Ucraina: „După 2014 asistăm la o deteriorare a situației de securitate în regiune”
19:46 - Nicolae Ciucă, discuție cu Natalia Gavriliță, după ce premierul Rep. Moldova a instituit stare de urgență în sectorul energetic
19:34 - Cristian Diaconescu, despre o posibilă invazie în Ucraina: „Ne putem aștepta la un val migrator”
19:27 - Ce vedete se luptă pentru marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”, ce aduce un premiul de 100.000 de lei