Ludovic Orban: ”În nici trei luni de guvernare, s-a schimbat radical poziția la nivel european față de România și poziția potențialilor investitori care vor să vină în țara noastră” (VIDEO)

Ludovic Orban: ”În nici trei luni de guvernare, s-a schimbat radical poziția la nivel european față de România și poziția potențialilor investitori care vor să vină în țara noastră” (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat duminică, la Consiliul Național al PNL, că la nici trei luni de când Guvernul liberal a ajuns la Palatul Victoria, ”s-a schimbat radical poziția la nivel european față de România”, precum și poziția mediului de afaceri și a potențialilor investitori.

”Nici trei luni avem la guvernare, nici trei luni și în timpul ăsta s-a schimbat radical poziția la nivel european față de România, poziția mediului de afaceri, a potențialilor investitori care vor să vină în România, poziția sistemului financiar-bancar. Lucrurile astea se văd prin cum reușește Florin Cîțui și Ministerul de Finanțe să ia credite la dobânzi mult mai performante care îndatorează mult mai puțin statul român.

Nu noi suntem de vină că am ajuns în situația că am ajuns să luăm credite. Eu mi-aș dori să luăm credite numai ca să susținem investiții, ca să asigurăm cofinanțări pentru proiecte finanțate de la nivel european, mi-aș dori să luăm credite numai pentru proiecte de dezvoltare economică a României, nu ca să plătim subvenții, ajutoare sociale și salarii umflate cu pompa care sunt plătite unor oameni care nu merită”, a declarat Ludovic Orban.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
00:18 - Raed Arafat: DSU nu se bagă peste Ministerul Sănătăţii, atribuțiile sale sunt stabilite prin lege/ DSU nu este un om. Dacă deranjează şeful – păstrezi sistemul, scapi de om
00:03 - Cornel Constantiniu cedează în fața bolii. Artistul nu mai poate vorbi
23:59 - Dosare penale de ucidere din culpă în cazurile a 13 pacienți COVID-19 decedați la secția ATI a Spitalului Județean din Sibiu
23:31 - Daniel Funeriu, despre testarea COVID a copiilor: Dacă elevii și profesorii germani pot să facă acest lucru, nu cred că suntem noi mai slab dotați / E nevoie de un efort suplimentar al tuturor / Anul școlar trebuie prelungit (VIDEO)
23:29 - Elena Merișoreanu a primit o veste ce i-a schimbat viața! Artista nu a mai putut să iasă pe scenă
23:11 - Ce spune Gina Pistol, despre revenirea la „Asia Express”: „Se duce o luptă în mine”
22:53 - Daniel Funeriu: Politicianul român vrea descentralizare când vine vorba să cheltuiască bănuții de la Guvern. Când trebuie să-și asume responsabilități, brusc nu-i capabil să ia simple decizii (VIDEO)
22:52 - Răzvan Simion vorbește, pentru prima dată, despre cuceririle sale amoroase „Mi-a fost foarte greu”
22:47 - Kelemen Hunor: I-am cerut ambasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare
22:17 - Cristian Diaconescu (PMP): România putea beneficia cu trei luni mai devreme de primii bani din PNRR. Prostia și hoția nu sunt scuze (VIDEO)