Ministrul Economiei, Mihai Tudose, despre bonusurile propuse la Transelectrica: Erau mult mai mari. Oricum am reușit să tai 30% (VIDEO)

Ministrul Economiei, Mihai Tudose, despre bonusurile propuse la Transelectrica: Erau mult mai mari. Oricum am reușit să tai 30% (VIDEO)
Foto: mondonews.ro

Ministrul Economiei, Mihai Tudose, a declarat, în cadrul emisiunii ”X-Press” de la B1 TV, că bonusurile pe care le au cei din conducerea Transelectrica au fost tăiat cu 30%. Afirmația ministrului vine în urma dezvăluirilor făcute de Sabin Orcan, potrivit cărora cei de la Tranelectrica aveau bonusuri de milioane de euro. (Detalii AICI)

”Sumele pe care le-ați dat sunt corecte cu atât mai mult cu cât eu le-am tăiat niște bonusuri. Erau mai mari cu vreo 30%. Atât am putut fiindcă sunt într-un anumit tip de contract cu anumiți indicatori de performanță. Într-adevăr, e departe de a face parte din normalitate.

Sunt niște despăgubiri în contracte de nu aveți hârtie să le scrieți în cazul în care îi dăm afară”, a declarat într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, ministrul Economiei, Mihai Tudose.
Bonusurile propuse erau mult mai mari, de patru sute și ceva de mii de euro la președintele Transelectrica – Teau, adică jumătate de milion de euro.

”Suma este absolut halucinată pentru România”, a spus Sabin Orcan.

”Este un contract făcut pe ordonanța 109. Am tăiat cât am putut în funcție de indicatori. Despăgubirile ajung la sume astronomice. Vă spun și nu mi se pare normal ca cineva să aibă un salariu mai mare decât președintele”, a mai completat ministrul Economiei.

Ministrul Economiei, Mihai Tudose, despre bonusurile propuse la Transelectrica: Erau mult mai mari. Oricum am reușit să tai 30%

Urmăriți B1TV.ro și pe