Ponta: Decizia lui Klaus Iohannis de a respinge noul Cod Fiscal este o decizie politică și o decizie luată în afara României și împotriva intereselor României

Ponta: Decizia lui Klaus Iohannis de a respinge noul Cod Fiscal este o decizie politică și o decizie luată în afara României și împotriva intereselor României

Respingerea de către președintele Klaus Iohannis a noului Cod Fiscal este o greșeală, crede Victor Ponta, având în vedere că a fost așteptat de societatea românească și agreat de mediul de afaceri. În plus, susține premierul, noul Cod Fiscal readucea cota de 19% și garanta dezvoltarea economică și socială a țării.

”Decizia Domnului Klaus Iohannis de a respinge noul Cod Fiscal ( agreat și lăudat de mediul de afaceri, votat în unanimitate de Parlament, așteptat de societatea românească în ansamblu nu doar pentru că readuce cota de TVA la 19% ci pentru că garantează dezvoltarea economică și socială a țării ) are doar două posibile explicații:

1- este o decizie pur politică de blocare a activității economice a Guvernului și a țării cu orice cost ( ceea ce făcea și Traian Băsescu indiferent la consecințele negative)

2 – este o decizie luată în afara României și împotriva intereselor României pe care Dl Iohannis trebuie să o aplice cu orice risc ( ceea ce nici măcar Traian Băsescu nu ar fi făcut vreodată)!

Indiferent care din cele două variante e cea reală oricum pt români este cea mai proastă veste posibilă ( iar pentru cei care au votat în Noiembrie cel mai clar semn că au fost înșelați).

Vestea bună este că azi putem consemna finalul oricărei iluzii despre noul PNL ( mai slugarnic și mai neserios chiar și decât vechiul PDL) – după ce au spus cât de bun e Codul Fiscal care este de fapt liberal, după ce au pus în programul lor de guvernare cota de 19% ca bază (amendamentul a fost al lor în Comisia de buget) și după ce au votat în unanimitate în urmă cu trei săptămâni în Camera Deputaților proiectul – acum vor spune că are dreptate Iohannis și Codul Fiscal e foarte prost!!! E clar că noul PNL este condus de reprezentanți nu doar slugarnici și ticăloși, ci de-a dreptul niște moluște politice! Se vor sinucide jalnic – Să le fie țărâna politică ușoară!”

, este mesajul postat de premier pe rețeaua de socializare.


 

Urmăriți B1TV.ro și pe