S-a lansat winmasters, o nouă casă de pariuri online (VIDEO)

S-a lansat winmasters, o nouă casă de pariuri online (VIDEO)

Casa de pariuri winmasters a anunţat lansarea operaţiunilor pe piaţa din România, fiind prima casă de pe piaţa locală care funcţionează 100% legal.

Winmasters, un brand internaţional, este acum accesibil şi publicului din România, pentru pariuri sportive, jocuri de cazinou şi poker online, potrivit unui comunicat al companiei.

Pariurile sportive stau la baza winmasters. Sunt peste 24.000 de pariuri disponibile simultan, din peste 25 de sporturi.

„Scopul nostru este să oferim acces la evenimente internaţionale, într-un mod adaptat la particularităţile fiecărei ţări. Întreg siteul winmasters este disponibil în 7 limbi diferite. Articolele sunt create pentru fiecare ţară în parte şi prezintă informaţii despre evenimentele sportive viitoare”, se arată în comunicat.

Pariurile live (Live betting) reprezintă una dintre opţiunile cele mai populare în acest moment şi, de aceea, oferta este de peste 7.000 de evenimente pe lună, pe tot parcursul anului. winmasters acoperă toate competiţiile sportive majore, oferind peste 5000 de pariuri live înfiecare zi, pentru până la 16 sporturi.

Conceptul de a paria în mişcare a devenit din ce în ce mai popular. De aceea, designul site-ului permite accesul de pe orice dispozitiv mobil (iOS, Android, Windows). Utilizatorii pot accesa de pe dispozitive mobile produse winmasters precum pariuri sportive, pariuri live şi o selecţie bogată de jocuri de cazinou.

„Distracția este garantată. Cu cele trei Cazino lobby-uri diferite, plus Cazinoul nostru live cu dealeri live, oferim un portofoliu extins de jocuri, bonusuri generoase de bun venit și promoții în mod regulat. De asemenea, jackpot-urile sunt mari, unele dintre cele mai mari pe care le puteți găsi. winmasters Cazino oferă cele mai bune jocuri dintre cele existente, de la furnizori de top, cum ar fi Net Entertainment, Microgaming și TAIN. În sălile noastre de poker arhipline, veți găsi întotdeauna mesele și turneele care vă plac, gata de acțiune. Oferim clienţilor noştri o selecţie extinsă de tipuri de jocuri de poker, inclusiv jocuri Cash, Sit & Go, Speed poker, turnee dar şi o variaţie unică de Sit & Go, >”, spun cei de la winmasters.

Winmasters poker este parte a iPoker Network, furnizor de software lider de piață. Departamentul de suport al casei de pariuri funcţionează 7 zile pe săptămână, oferind asistenţă în limbile locale, inclusiv română, şi în limbi de circulaţie internaţională.

S-a lansat o nouă casă de pariuri online

Urmăriți B1TV.ro și pe