Victor Ponta, avertisment sumbru: În anul ăsta ne-am împrumutat cel mai scump de după criza din 2010

Victor Ponta, avertisment sumbru: În anul ăsta ne-am împrumutat cel mai scump de după criza din 2010
Sursă foto: Facebook / Victor Ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta a declarat miercuri, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, că în 2019 Guvernul s-a împrumutat cel mai scump de după criza economică din 2010. În acest context, Ponta a avertizat că, în acest moment, de situația economică a țării nu se ocupă nici puterea și nici opoziția.

”În ultimul an și jumătate – doi ani, a fost cea mai inconștientă politică economică a unui guvern din anii 2007-2008. S-au aruncat foarte mulți bani, s-au făcut împrumuturi foarte mari, s-au făcut promisiuni pe care nimeni nu știe de unde le poți onora și evident că toată lumea are o anumită teamă legată de viitor. (…) În anul ăsta ne-am împrumutat cel mai scump de după criza din 2010, deci dobânzile sunt mai mari, adăugați faptul că nu am luat mai mult de 21% din banii europenim, deci criza politică într-un fel s-a rezolvat pe 26, a plecat domnul Dragnea. De criza economică nu se ocupă nici guvernul actual, pentru că doamna Dăncilă se ocupă de partid, dar nu se ocupă nici opoziția”, a spus Victor Ponta.

Referitor la moțiunea de cenzură, liderul Pro România a declarat că aceasta are șanse mici să treacă și că, cel mai probabil, guvernul se va schimba după alegerile prezidențiale.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe