A "paradit-o" sau nu Portocală? Andreea Cosma a răspuns curiozităţii deputatului Bichineţ

A "paradit-o" sau nu Portocală? Andreea Cosma a răspuns curiozităţii deputatului Bichineţ

Deputatul Corneliu Bichineţ a fost în centrul unui scandal în Parlament, după ce a afirmat în plen că are curiozităţii privind relaţia dintre Andreea Cosma şi fostul procuror Mircea Negulescu, cunoscut ca şi Portocală.

„E colega noastra de la PSD, vedetă naţională, vrem să ştim, am o nedumerire, până la urma acel păcătos Portocală a paradit-o sau n-a paradit-o?”, a afirmat Corneliu Bichineţ, atrăgând protestele colegelor femei din Camera Deputaţilor. (Detalii AICI)

Andreea Cosma i-a răspuns la scurt timp colegul său deputat, afirmând că a fost „paradită” de fostul procuror în sensul că i-a distrus cariera şi şansa de a avea un nou copil.

„Răspunsul pentru pentru colegul Bichineţ, pe care îl respect şi îl apreciez: Da, m-a ‘paradit’ în sensul că mi-a distrus liniştea, viaţa, fericirea, cariera şi sansa de a avea încă un copil, de a-mi întemeia o familie, având în vedere că eram însărcinată la momentul la care efectua o urmărire penală în mod abuziv asupra mea. Nu m-a aruncat în puşcărie pentru că a sperat că voi avea relaţii intime cu el. L-am ţinut cald până s-a suspendat din funcţie. Dacă aş fi întreţinut relaţii intime cu el nu mai prezentam interes şi a doua zi tot puşcăria mă aştepta. Am fost suficient de deşteaptă cât să mă folosesc doar de mintea mea şi nu şi de alte părţi ale corpului meu ca să fac faţă celui care mi-a distrus viaţa”, a declarat Andreea Cosma pentru stiripesurse.ro.

Andreea Cosma a depus şi o plângere penală împotriva procurorului Negulescu, pe care îl acuză de cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, sustragerea sau distrugerea de înscrisuri şi abuz în serviciu. Deputata doreşte să se constituie şi parte civilă pentru a-i cere statului român daune de 1,5 milioane de euro.

„Cer de la statul român daune morale şi materiale în valore de 1,5 milioane de euro, la momentul la care acesta va fi găsit vinovat de cercetarea abuzivă şi represiune nedreaptă, faptă efectuată asupra mea. În acest sens am depus plângerea penală”, a mai precizat Andreea Cosma.

Ultima oră