A venit din Uganda pentru a studia medicina dar a ajuns văcar. VEZI o poveste emoționantă (VIDEO)

A venit din Uganda pentru a studia medicina dar a ajuns văcar. VEZI o poveste emoționantă (VIDEO)
Foto: click.ro

Un tânăr în vârstă de 19 ani din Uganda a venit în România pentru a studia medicina, iar după ce a aflat că a fost înșelat a ajuns să lucreze drept îngrijitor de vaci, potrivit Click.

Tânărul ugandez, Swizen, a primit o promisiune din partea unui agent din țara natală care i-a spus că studiile în România sunt gratuite și i-a garantat un loc de muncă cu un salariu minim de șapte euro pe oră.

Swizen a reușit să termine primul an de facultate, în ciuda dificultăților întâmpinate din cauza falselor promisiuni, însă acum s-a regăsit în poziția de a lucra ca văcar pentru a își plăti în continuare taxele de studii.

După ce a lucrat o vară întreagă, ugandezul nu a reușit să strângă decât 117 euro.

Mai multe organizații umanitare s-au interesat de cazul său, însă nu au reușit să strângă suficiente fonduri pentru a îi asigura un viitor tânărului african.

A venit să studieze medicina iar acum lucrează ca văcar

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_11293').select();" id="embed_text_11293" />
Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
09:02 - Vremea rece și ploioasă persistă în majoritatea regiunilor țării. Cod portocaliu de inundații în Caraș-Severin
08:26 - Călătorie de coșmar: Doi pasageri au murit într-un balon cu aer cald cuprins de flăcări
00:09 - Iran: Două femei au fost arestate după ce un bărbat le-a turnat iaurt pe păr pentru că aveau capetele descoperite (VIDEO)
23:40 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Eliberarea de contractele sufletului. Tehnici și practici spirituale (VIDEO)
23:06 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt contractele sufletului și cum ne limitează (VIDEO)
22:33 - Pavel Popescu (PNL): AUR face constant un joc de destabilizare a României. E nevoie de o comisie de anchetă parlamentară serioasă pe tot ce înseamnă ingerința Rusiei în politica, economia și media românești (VIDEO)
21:53 - Scandalul vaccinurilor anti-COVID | Mihăilă, replică la acuzațiile lui Rafila: Noi nu puteam negocia numărul de doze. Alternativa era să las populația fără vaccin / Atunci nu aveam de unde ști cum va evolua pandemia (VIDEO)
21:02 - Cătălin Bordea, de la ”America Express” direct la psiholog: „Înainte eram moldovean până la capăt, dar acolo am pățit o chestie foarte… și încă mi se întâmplă”
20:47 - Bani, înscrisuri şi materiale importante pentru anchetă, găsite la percheziţiile din dosarul privind fraudarea fondurilor pentru ucraineni. Prejudiciul e de 2 milioane de euro
20:17 - Spitalele județene din Buzău şi Ploieşti fac între ele schimb de pacienţi pentru că nu au medici să-i trateze