Accident grav în București: Trei adulți și doi copii au fost răniți

Accident grav în București: Trei adulți și doi copii au fost răniți

Un accident grav s-a prudus duminică în Capitală. O familie întreagă a ajuns la spital după ce o femeie nu a acordat prioritate şi a intrat cu maşina într-un alt autoturism. Trei adulţi şi doi copii sunt în stare extrem de gravă.

Accident în București: O șoferiță nu a acordat prioritateşi a intrat cu maşina într-un alt autoturism

Accidentul a avut loc pe șoseaua Gheorghe Ionescu Siseşti.

La fața locului au intervenit o autospecială de descarcerare, trei autospeciale SMURD şi una de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

La sosirea echipajelor de salvare doi adulți au fost găsiți inconștienți și încarcerați. Copiii erau conștienți.

Cum s-a produs accidentul

Femeia care a provocat accidentul are 44 de ani şi se afla în maşină cu soţul şi cu cei doi copii, în momentul în care a vrut să facă un viraj fără să se asigure. Autoturismul în care se aflau cei patru s-a izbit însă violent de o altă maşină după care a ricoşat într-un copac de pe marginea drumului.

„Conducătorul unui autovehicul, femeie în vârsta de 44 de ani care se deplasa pe Şos. Gheorghe Ionescu Sisesti dinspre Şos. Bucureşti-Târgovişte către Str. Ion Ionescu de la Brad, în momentul în care a ajuns în dreptul Str. Câmpiniţa, a efectuat virajul la stânga şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care circula din sensul opus de mers. În urma impactului, unul dintre cele două autovehicule a ricoşat într-un copac”, au precizat reprezentanții Brigăzii Rutiere București.

Cei doi copii au fost transportaţi la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, în stare gravă. Părinţii sunt şi ei în stare extrem de gravă.

Traficul în zonă a fost restricţionat, iar şoferii au aşteptat la coadă mai mult de două ore până să poată trece de locul unde s-a produs accidentul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:14 - IPS Teodosie, sfaturi în căsnicie: Recomandarea pentru femeile care nu vor să aibă relaţii cu soţii lor
22:52 - Botoșani: Accident de muncă o fabrică de lactate. Patru bărbaţi au căzut într-un bazin de decantare / UPDATE: Toți cei patru au murit. Printre ei e și directorul fabricii
22:33 - De ce-și găsesc fetele tot mai greu iubiți? Jorge: „Băieții zici că s-au ascuns în gaură de șarpe. Sau dacă sunt, n-ai ce să faci cu ei, că nu sunt destul de maturi. Băi băieți, hai să ne revenim un pic!”
21:59 - „A murit ca un câine”. Văduva victimei lui Mario Iorgulescu e disperată, după ce a aflat că pedeapsa acestuia cu închisoarea a fost anulată: „Nu mai rezist, nu mai suport”
21:26 - Connect-R, dezvăluiri emoționante despre părinții săi: Mama vinde și acum ziare la tarabă. Tata este un copil și așa a rămas toată viața
21:05 - Irina Columbeanu are planuri mari. În ce țară din Europa își dorește să studieze: „Vreau să merg la o școală de medicină. Sunt foarte pasionată de acest subiect”
20:41 - Ca-n filmele de comedie: Cum s-a ales un hoț beat cu încă două acuzații, pe lângă cea de furt calificat
20:22 - Nouă metodă de înșelăciune – „coletul”. Recomandările polițiștilor
19:59 - Cu cât a crescut datoria guvernamentală. Datele oficiale publicate de Ministerul Finanţelor
19:36 - Aproape 50.000 de cazuri de violență domestică în primele cinci luni ale acestui an. Femeile și copiii, principalele victime