Alertă într-un parc din Slatina. Un bărbat a încercat să răpească o fetiță. Poliția încă îl caută

Alertă într-un parc din Slatina. Un bărbat a încercat să răpească o fetiță. Poliția încă îl caută

Panică într-un parc din Slatina. Un bărbat a încercat să răpească o fetiță în vârstă de 8 ani, ademenind-o la locul de joacă. Norocul copilei a fost căsora ei a observat că ceva este în neregulăși a început să țipe, iar bărbatul s-a făcut nevăzut.

Incidentul a avut loc încartierul Steaua, unde cele două fetițe veniseră la un loc de joacă.La un moment dar, un bărbat s-a apropiat de fetița de 8 ani, a intrat în vorbă cu ea, a întrebat-o cum o cheamă, unde locuiește, câți ani are, unde sunt părinții ei și unde lucrează aceștia, după care i-a propus să îl însoțească în scara blocului, pentru a-i arăta cum poate ajunge la etajul doi, potrivit antena3.ro.

Mama micuțelora alertat autoritățile,însă polițiștii nu au mai reușit să-l prindă. Din primele informații, ar fi vorba despre un individ de aproximativ 40 de ani, cu o înălțime de 1,60 m și cu probleme mari la dantură. Cel puțin asta au povestit copiii, printre care și un băiețelcare le-a spus polițiștilorcă și el a fost abordat de bărbatcu puțin timp în urmă.

Până la această oră bărbatul nu a fost identificat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:01 - Lucian Bode, discuții cu membri ai Congresului SUA: „Am solicitat partenerilor americani sprijinul, astfel încât România să poată răspunde cât mai bine provocărilor umanitare și de securitate”
18:58 - Ambasadei Rusiei în România a venit cu o replică pentru zvonurile potrivit cărora Putin ar fi grav bolnav: „Informațiile sunt la fel de false precum și cele despre masacrele comise în Ucraina”
18:46 - Cristian Bușoi: UE a făcut astăzi un pas uriaș pentru a tăia Rusia de pe lista furnizorilor de gaz și pentru a a accelera tranziția ecologică
18:38 - Aleksei Arestovich, consilierul lui Zelenski consideră că autoritățile ruse ar putea ceda Crimeea Ucrainei: „Peninsula va deveni din nou ucraineană”
18:35 - Ministerul apărării ucrainean: „Rusia a trimis mai mulți luptători din Siria în Ucraina. Avem dovezi”
18:23 - Eugen Tomac, după discursul istoric al Maiei Sandu din PE: Republica Moldova, o victimă a înțelegerii între Hitler și Stalin. UE are obligația să își ia revanșa față de acest ținut locuit de români (VIDEO)
18:16 - Un pompier din Argeș și-a pierdut viața în timp ce stingea un incendiu de vegetație izbucnit pe Autostrada 1
18:01 - Prețul lui Viktor Orban pentru a renunța la petrolul rusesc. Ce sume avansează Ungaria
17:58 - Momente cumplite pentru Florin Călinescu. Ce diagnostic a primit cunoscutul actor din partea medicilor
17:55 - Maia Sandu la Bruxelles: „Nu suntem naivi să credem că aderarea se face peste noapte, dar nu încercăm să găsim scurtături” (video)