Aninoasa: O bătrână de 83 de ani a murit după ce a băut apă contaminată de la robinet

Aninoasa: O bătrână de 83 de ani a murit după ce a băut apă contaminată de la robinet

O femeie de 83 de ani a murit după ce a băut apă contaminată de la robinet, din rețeaua de apă a orașului Aninoasa, județul Dâmbovița. Problemele din oraș au apărut în luna martie, când zeci de oameni au ajuns la spital după ce au băut apă contaminată cu fecale.

Potrivit stirileprotv.ro, bătrâna a petrecut mult timp în spital, însă medicii nu au putut-o ajuta. Starea ei s-a degradat dreptat după ce a băut apa amestecată cu dejecții din canalizare.

Din luna martie, bătrâna de 83 de ani a fost internată de 3 ori la secția de Boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

„Rotavirus, apoi clostridium, deci, boli digestive. Totul de la apa pentru ca simptomele au fost aceleasi de la inceput pana a inchis ochii. A fost apa oprita fara sa ne anunte apoi a functionat si atunci ne-am infectat toti, toata familia, si copii si nepoti, numai ca la ea a fost mai grav”, spune Lidia Avram, fiica batranei.

Familia batranei a angajat un avocat si are de gand sa ceara daune morale.

Distribuitorii de apă au fost amendați cu 35.000 de lei, iar alimentarea cu apă a fost reluată numai dupa ce a fost înlăturat orice pericol – susțin autoritățile.

Urmăriți B1TV.ro și pe