Apelul pentru introducerea educației sexuale în școli s-a lăsat cu legitimări și avertismente la Ministerul Sănătății

Apelul pentru introducerea educației sexuale în școli s-a lăsat cu legitimări și avertismente la Ministerul Sănătății
Foto: cotidianul.ro

Apelul pentru introducerea educaţiei sexuale în şcoli s-a lăsat cu legitimarea şi avertizarea unor tinere la ministerul Sănătăţii. Acestea au venit să ceară mai multă atenţie din partea autorităţilor în școli. Au avut însă ele parte de atenţia jandarmilor şi asta pentru că nu au anunţat în prealabil că vor să organizeze un flashmob, informează B1 TV.

Coaliţia pentru Egalitate de Gen vrea să tragă la răspundere instituțiile statului pentru situația îngrijorătoare în care se află România în domeniul sănătății sexuale. Țara noastra se afla pe primele locuri în Europa la rata natalitații la adolescente și la incidența bolilor cu transmitere sexuală.

Tinerele au scăpat în cele din urmă de amendă, însă cei 10 participanţi la flashmobe au fost legitimaţi şi avertizaţi de către jandarmi.

Purtătorul de cuvânt al ministerului a anunțat că au loc discuţii cu ministerul Educaţiei de introducere a orelor sanitare, ceea ce ar include şi educaţia sexuală.

Ultima oră
15:46 - O mare victorie: Indexarea alocațiilor pentru copii în Austria încalcă legea UE!
15:30 - Marcel Ciolacu, replică la acuzațiile aduse de liberali ministrului Sănătății: Am să-i solicit lui Alexandru Rafila să-și ceară scuze că nu mai sunt 500 de decese pe zi (VIDEO)
15:23 - Marcel Ciolacu: Evaluarea miniștrilor, dacă dorim să trăim într-o țară normală, o face primul-ministru. Eu cred că România are nevoie de această coaliție (VIDEO)
15:21 - Acuzații grave, aduse la adresa lui Cătălin Zmărăndescu. Cum ar fi încălcat regulamentul de la Survivor România 2022
15:17 - Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu ambasadoarea Franței: I-am transmis să facem din aderarea României la spațiul Schengen o prioritate în mandatul președinției franceze a Consiliului UE
15:11 - Motivul incredibil pentru care Jason Momoa și Lisa Bonet se despart după 16 ani. Totul a pornit de la vaccin
14:56 - Judecătorii australieni au motivat decizia de expulzare a lui Novak Djokovic. Argumentele lor
14:42 - Simona Halep, calificată în turul al treilea de la Australian Open după o adevărată demonstrație de forță. Finalista ediției din 2018 a cedat doar două ghemuri în partida cu Haddad Maia
14:42 - Florin Cîțu, semnal de alarmă în PNL. Liberalul, îngrijorat că Ministerul Finanțelor se împrumută la dobânzi foarte mari, iar investitorii își pierd încrederea în Guvern (surse)
14:37 - Un bărbat a murit, în timp ce era tras cu colacul pe zăpadă. Alte două femei au fost grav rănite