Argeş: Bărbat de 42 de ani, la spital cu suspiciune de coronavirus. El lucrează ca paznic la o firmă din Italia (VIDEO)

Argeş: Bărbat de 42 de ani, la spital cu suspiciune de coronavirus. El lucrează ca paznic la o firmă din Italia (VIDEO)
Foto: Captură B1 TV

Alertă în Argeş! Un bărbat de 42 de ani a ajuns de urgenţă la spital, după ce în ultimele trei zile a făcut febră şi acuza probleme respiratorii. Bărbatul lucrează ca paznic la o firmă din Italia şi recent a venit în ţară, informează B1 TV. El a fost internat la spital, unde i-au fost recoltate probe ce vor fi trimise la Institutul ”Matei Balş” pentru analiză. De asemenea, un bărbat din Târgu Mureş a fost dus la spitalul de Boli Infecţioase, cu suspiciunea de infectare cu COVID-19.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

De mai bine de o săptămână, bărbatul de 42 de ani se simţea rău. A luat tratament, dar nimic nu a funcţionat, febra nu îi scădea, aşa că sâmbătă a decis să meargă la Urgența spitalului din Pitești.

Bărbatul a stat în izolatorul din urgență și apoi a fost trimis la Secția de boli infecțioase a spitalului, acolo unde va rămâne internat, tot la izolator, până în momentul în care va primi diagnostic. Asta după ce vor veni de la Institutul ”Matei Balș” rezultatele probelor biologice.

De asemenea, un bărbat care era izolat la domiciliu a fost sâmbătă transportat de un echipaj SMURD la Clinica de Boli Infecţioase din Târgu Mureş, după ce a prezentat simptome respiratorii. Bărbatul a fost şi în străinătate şi era autoizolat la domiciliu de trei zile. A avut contact cu regiunile din Italia. „Noi trimitem în această după amiază la Cluj şi în câteva ore vom avea rezultatul”, au declarat de la Direcţia de Sănătate Publică Mureş. Bărbatul a fost luat de la domiciliu de echipe medicale cu combinezoane şi măşti de protecţie, fiind transportat pe o targă specială, închisă.

Şi un copil din Bacău ar putea fi infectat cu noul virus. Părinţii au sunat la 112 pentru că avea roşu în gât și se simțea rău. În acest caz, probele sunt prelucrate la Iaşi.

Autoritățile fac în continuare apel la calm și îi roagă pe toți cei care prezintă simptome de boală sau se întorc din țările afectate de COVID-19 să anunțe și să respecte indicațiile medicilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe