Armata lui Onțanu: Dacă militari îşi riscă viaţa în teatrele de război pentru grade, oamenii edilului suspendat al Sectorului 2 sunt decorați în timp ce lucrează ca şi funcţionari publici

Armata lui Onțanu: Dacă militari îşi riscă viaţa în teatrele de război pentru grade, oamenii edilului suspendat al Sectorului 2 sunt decorați în timp ce lucrează ca şi funcţionari publici

Neculai Onţanu a avut grijă să şi facă o adevărată Armată în timpul mandatului la sectorul 2. Dacă unii militari îşi riscă viaţa în operaţiuni în străinătate şi nu numai, unii primesc grade în timp ce lucrează ca şi funcţionari publici.

Potrivit jurnaliştilor de la Enaţional, edilul suspendat al sectorului 2 şi-ar fi decorat mai mulţi angajaţi.

În aceste imagini nu sunt militari întorşi de pe teatrele de operaţiuni din străinătate, ci funcţionari din primăria sectorului 2 decoraţi chiar de edilul certat cu legea Neculai Onţanu. Potrivit Enaţional, procurorii anticorupţie sunt tot mai interesati de „cupola generalilor" din MApN si de modul cum s-a aruncat cu grade in stanga si-n dreapta, doar la „apelul bocancilor".

După ce edilul a intrat în atenţia oamenilor legii, mare parte dintre funcţionarii din Primărie au încercat să şeargă dovezi care până nu demult se impuneau în faţa iniţiatorilor. Vorbim chiar despre aceste fotografii făcute în sediul primăriei şi în care generalul Neculai Ontanu şi-a dezvaluit „armata" pe care si-a creat-o însă nu se ştie cum în Prmiăria Sectroului 2. Un sector care ajunsese în ultima vreme cu totul la mâna acestuia.

Printe oamenii în unfiforme din jurul lui Onţanu fac parte şefi de la Directiile de Sisteme Informatice, ADP, Şcoli, Investitii, Economica, Audit, Asistenta Sociala sau sefa Fondurilor Europene. Iar lista este mult mai lunga, cuprinzandu-i şi pe directorul general al Pietei Obor, seful biroului de presa, seful Politiei Locale, pe consilierul personal al „generalului", care tine audientele de luni de la primarie, dar si pe fostul arhitect sef, pensionar, ajuns insa si el tot consilier personal. Ca si consiliera pe probleme de expozitii. Si, nu în ultimul rand Cristian Duţu, directorul de la Direcţia Venituri Buget Local.

Urmăriți B1TV.ro și pe