”Așa arată copilul meu în timp ce autoritățile nu fac nimic. Și copiii voștri pot fi în pericol”. Mesajul disperat al unui părinte în cazul îmbolnăvirilor din Argeş (FOTO)

”Așa arată copilul meu în timp ce autoritățile nu fac nimic. Și copiii voștri pot fi în pericol”. Mesajul disperat al unui părinte în cazul îmbolnăvirilor din Argeş (FOTO)
Foto: facebook.com/marin.gabi

Tatăl unuia dintre copiii aflați în spital acuză autoritățile de incompetență, în condițiile în care nici până acum nu s-a stabilit cu exactitate cauza îmbolnăvirii copiilor din Argeș. Gabriel Marinescu a postat pe Facebook mai multe imagini cu fetița aflată sub dializă.

Așa arată copilul meu în timp ce reprezentanții autorităților nu fac nimic. Nu pot să nu văd incompetența autorităților de a elucida cum de s-au putut îmbolnăvi atâția copii din Argeș. Nu pot să nu mă gândesc la copilul meu și la faptul că mâncarea lui era pregătită corespunzător, apa fiartă foarte bine, tot ce îi pregăteam copilului era spălat și fiert excesiv. Biberoanele și tetinele erau fierte foarte bine pentru sterilizare. Noi acum luptăm împreună cu fetița la spital cu dializă și multe alte medicamente. Să sperăm că nu vor fi repercusiuni pentru că încă ne aflăm sub dializă deoarece rinichii sunt încă blocați. Și copiii voștri pot fi în pericol dacă nu facem ceva împreună. Noi am facut primul pas în a face publice faptele….”, a scris bărbatul pe Facebook.

Doi copii au murit, zeci de familii sunt disperate, iar medicii sunt de-a dreptul neputincioși în fața acestei situații.

Un bebeluş din Argeş a murit luni, din cauza bacteriei agresive, iar zece micuţi se zbat în continuare între viaţă şi moarte la spitalul Marie Curie din Capitală. Pe mulţi dintre ei îi mai ţin în viaţă aparatele, iar medicii ridică din umeri.

Între timp, au apărut primele rezultate la verificările făcute de cei de la Direcţia de Sănătate Publică.

Acestea arată că apa din Spitalul de Pediatrie Piteşti, dar şi cea din gospodăriile din Piteşti, Topoloveni, Ştefăneşti şi Mărăcineni nu este contaminată. Specialiştii spun că şi apa plată pe care părinţii bebeluşilor au cumpărat-o din hipermarketurile Lidl şi Kaufland este bună de băut. De asemenea, probele de lapte praf recoltate din farmacii corespund standardelor în vigoare.

Asa arata copilul meu în timp ce reprezentanții autorităților nu fac nimic. Nu pot sa nu vad incompetenta autorităților…

Posted by Gabriel Marinescu on 13 Februarie 2016

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:21 - Siegfried Mureșan: Maia Sandu a cerut sprijinul Parlamentului European pentru următoarele etape în procesul de aderare a Republicii Moldova la UE. Procesul a început și e ireversibil (VIDEO)
19:05 - Consilierul președintelui ucrainean: „Evacuarea apărătorilor Azovstal continuă și este dificilă” (video)
19:01 - Lucian Bode, discuții cu membri ai Congresului SUA: „Am solicitat partenerilor americani sprijinul, astfel încât România să poată răspunde cât mai bine provocărilor umanitare și de securitate”
18:58 - Ambasadei Rusiei în România a venit cu o replică pentru zvonurile potrivit cărora Putin ar fi grav bolnav: „Informațiile sunt la fel de false precum și cele despre masacrele comise în Ucraina”
18:46 - Cristian Bușoi: UE a făcut astăzi un pas uriaș pentru a tăia Rusia de pe lista furnizorilor de gaz și pentru a a accelera tranziția ecologică
18:38 - Aleksei Arestovich, consilierul lui Zelenski consideră că autoritățile ruse ar putea ceda Crimeea Ucrainei: „Peninsula va deveni din nou ucraineană”
18:35 - Ministerul apărării ucrainean: „Rusia a trimis mai mulți luptători din Siria în Ucraina. Avem dovezi”
18:23 - Eugen Tomac, după discursul istoric al Maiei Sandu din PE: Republica Moldova, o victimă a înțelegerii între Hitler și Stalin. UE are obligația să își ia revanșa față de acest ținut locuit de români (VIDEO)
18:16 - Un pompier din Argeș și-a pierdut viața în timp ce stingea un incendiu de vegetație izbucnit pe Autostrada 1
18:01 - Prețul lui Viktor Orban pentru a renunța la petrolul rusesc. Ce sume avansează Ungaria