Brașov: Asistentă lovită cu capul de pereţi de un pacient băut

Brașov: Asistentă lovită cu capul de pereţi de un pacient băut

O asistentă de la spitalul Judeţean din Braşov a fost lovită cu capul de pereții camerei de gardă de un pacient bucureștean, în vârstă de 29 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Deși acesta avea nevoie de îngrijiri medicale, a devenit agresiv din cauză că nu voia să fie consultat, informează Digi24.

„Acesta şi-a manifestat agresiunea în continuare asupra ei. A îmbrâncit-o A lovit-o cu capul de unul din pereţi. Colega se află acum internată în neurochirurgie cu un traumatism craniocerebral, pierderea stării de conştienţă, o hemoragie subarahnoidiană”, a transmis Cătălin Leonte, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Braşov.

De asemenea, tânărul nu s-a calmat nici când personalul medical a chemat autoritățile, ajungând să fie internat la Spitalul de psihiatrie Braşov din cauza comportamentului său.

„Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice, iar ulterior datorită cămportamentului său a fost internat la Spitalul de psihiatrie Braşov”, a precizat Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:47 - Franța e pentru aderarea României, Bulgariei și Croației la Schengen. Gerald Darmanian: „Sunt țări prietene, surori, care au făcut eforturi enorme pentru a putea controla frontierele europene”
13:31 - Ambasada Ucrainei la Chișinău amenințată că în sediul instituției a fost amplasată o bombă. Poliția caută autorul mesajului
13:30 - Celine Dion, în vârstă de 54 de ani, este diagnosticată cu o boala denumită „Sindromul persoanei rigide”, o boală rară, care transformă bolnavii în „statui umane
13:28 - Crimea este în continuare expusă atacurilor ucrainene, recunoaște Kremlinul / Forțele ruse susțin că au doborât o dronă în portul Sevastopol, cel mai mare oraș al peninsulei anexate ilegal
13:24 - Un parașutist militar și-a pierdut viața în urma unor salturi programate
13:11 - Ungaria importă zilnic circa 1.200 de tone de sare din Salina Praid, din România. Din cauza războiului, sarea noastră a înlocuit-o pe cea din Ucraina
13:08 - Șofer de TIR din Constanța, beat de abia stătea în picioare: „Cum conduceți așa”
13:06 - Ieri ne numea „Vestul sălbatic al Europei”, azi vorbește la superlativ despre români. Eurodeputatul german Guido Reil, discurs emoționant după o vizită în România: „Îmi cer iertare mândrului popor român” (VIDEO)
13:00 - În Kenya, mamele sunt nevoite să ofere sex în schimbul unui bidon cu apă pentru a-și ține copiii în viață
12:35 - Răzvan Pantelimon, după declarația ministrului austriac de interne: Este clar că astăzi nu vom intra în Schengen. Cea mai bună variantă ar fi cea în care primim o dată certă (VIDEO)