Atenție, SE TRAGE pe Dunăre! Anunțul făcut de Administrația Fluvială în urmă cu puțin timp

Atenție, SE TRAGE pe Dunăre! Anunțul făcut de Administrația Fluvială în urmă cu puțin timp

Atenție, navigatori! Administrația Fluvială a Dunării de Jos AFDJ Galați anunță că navigatia va fi întreruptă în perioada 02.04.2019 – 03.04.2019, între orele 07.00 – 22.00, pe sectorul de Dunărea Fluvială, Brațul Măcin, între Km 54 – Km 49.

Motivul este faptul că în raionul fluvial Peceneaga, se vor executa trageri de artilerie cu înălțime maximă 2.000 metri și bătaie maxima 4.000 metri.

Navele și convoaiele fluviale sunt obligate să aibă radio telefonul în funcţiune (emisie – recepţie) în canalul VHF 16 pentru a solicita informații de la Căpitănia Portului Măcin cu 5 km amonte aval de zonă. Comandanţii navelor şi convoaielor, conducerile societăţilor de navigaţie şi agenţii economici de agenturare, care transportă mărfuri pe Dunăre, vor lua toate măsurile de respectare a “ Regulamentului de Navigaţie pe Dunăre în sectorul românesc ediția 2013” şi a recomandărilor din prezentul aviz”, se arată înavizul transmis de AFDJ Galați.

Nerespectarea măsurilor impuse de AFDJ atrage după sine răspunderea administrativă, disciplinară sau penală, după caz, precizează publicația Express.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:46 - Patru oameni au mai rămas în cursa pentru șefia USR. Cristian Seidler vrea un tandem – el, la conducerea partidului, Elena Lasconi – candidata USR la prezidențiale (VIDEO)
23:14 - IPS Teodosie, sfaturi în căsnicie: Recomandarea pentru femeile care nu vor să aibă relaţii cu soţii lor
22:52 - Botoșani: Accident de muncă o fabrică de lactate. Patru bărbaţi au căzut într-un bazin de decantare / UPDATE: Toți cei patru au murit. Printre ei e și directorul fabricii
22:33 - De ce-și găsesc fetele tot mai greu iubiți? Jorge: „Băieții zici că s-au ascuns în gaură de șarpe. Sau dacă sunt, n-ai ce să faci cu ei, că nu sunt destul de maturi. Băi băieți, hai să ne revenim un pic!”
21:59 - „A murit ca un câine”. Văduva victimei lui Mario Iorgulescu e disperată, după ce a aflat că pedeapsa acestuia cu închisoarea a fost anulată: „Nu mai rezist, nu mai suport”
21:26 - Connect-R, dezvăluiri emoționante despre părinții săi: Mama vinde și acum ziare la tarabă. Tata este un copil și așa a rămas toată viața
21:05 - Irina Columbeanu are planuri mari. În ce țară din Europa își dorește să studieze: „Vreau să merg la o școală de medicină. Sunt foarte pasionată de acest subiect”
20:41 - Ca-n filmele de comedie: Cum s-a ales un hoț beat cu încă două acuzații, pe lângă cea de furt calificat
20:22 - Nouă metodă de înșelăciune – „coletul”. Recomandările polițiștilor
19:59 - Cu cât a crescut datoria guvernamentală. Datele oficiale publicate de Ministerul Finanţelor