B1 TV s-a relansat! Sanda Nicola: “Este o onoare să fiu gazda acestui program”

B1 TV s-a relansat! Sanda Nicola: “Este o onoare să fiu gazda acestui program”

Postul de televiziune B1 TV a început să emită joi seară în noua variantă. La ora 20:00, Sanda Nicola a deschis primul jurnal de ştiri al zilei.

“Doamnelor şi domnilor, bună seara şi bine v-am găsit. Urmăriţi Ştirile B1 TV!”. Acestea au fost primele cuvinte rostite de Sanda Nicola la începutul jurnalului transmis în direct joi seară.

“De astăzi vă oferim în fiecare zi la ora 20:00 principalul buletin de ştiri al zilei. Un nou început pentru noi, un nou reper în agenda dumneavoastră zilnică. Pornim la drum cu dorinţa de a răspunde nevoii dumneavoastră de informare corectă. Suntem o echipă nouă, alcătuită din jurnalişti care îşi folosesc toată experienţa şi pasiunea pentru profesie. Obiectivul nostru? Să vă cunoaştem şi să vă înţelegem cât mai bine frământările pentru că numai aşa putem realiza programele informative de care aveţi nevoie. Eu sunt Sanda Nicola şi este o onoare să fiu gazda acestui program”, a fost mesajul transmis telespectatorilor de prezentatoarea Ştirilor B1 TV.

Cele mai importante informaţii sportive au fost prezentate de Nelu Barbu, iar Mihai Jurca a fost cel care a adus cele mai noi date despre vreme.

Primul mesaj transmis de Sanda Nicola

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe