Băluță reacționează la acuzațiile că Primăria Sectorul 4 va achiziționa drone şi licenţe MS Office la preţ triplu: Uniunea Salvați Bucureștiul se tranformă în Uniunea Sabotați Bucureștiul (VIDEO)

Băluță reacționează la acuzațiile că Primăria Sectorul 4 va achiziționa drone şi licenţe MS Office la preţ triplu: Uniunea Salvați Bucureștiul se tranformă în Uniunea Sabotați Bucureștiul (VIDEO)
foto: sursazilei.ro

Reprezentantul Uniunii Salvați Bucureștiul din Consiliu susține că Primăria Sector 4 vrea să achiziționeze licențe Microsoft Office de 1.800 lei o dronă de 30.000 de lei, iar în acest context, edilul sectorului 4, Daniel Băluță, neagă aceste informații, în direct la B1 TV.

Consilierul USB Sorin-Ioan Ceacâr a postat pe pagina oficială de Facebook a USB Sector 4 că Primăria Sector 4 vrea să achiziționeze licențe Microsoft Office de 1.800 lei o dronă de 30.000 de lei. (Detalii AICI)

"Din nefericire, Uniunea Salvați Bucureștiul are traiectul de a se tranforma în Uniunea Sabotați Bucureștiul. Nu este pentru prima oară când afirmații de genul acesta se întâmplă din partea colegilor de la USB în spațiul public. Colegii de la USB nu fac diferența între ce înseamnă o alocație bugetară și ceea ce înseamnă un contract. Ceea ce vă pot garanta este că primăria Sectorului 4 nu a comandat, nu a contractat și nu a cumpărat nicio dronă și nicio licență Microsoft. În momentul în care discutăm despre prețuri, suntem în alt film. Nu e normal ce se întâmplă. Fac apel să încercăm să înțelegem legile administrației publice, o literă de lege, un buget maxim alocat", a explicat Băluță.

"Bugetul pe care îl facem înainte de achiziționare are la bază niște valori maxim estimate. În momentul în care intrăm în negocieri cu cineva, putem să obținem și prețuri de șase ori mai mici. În momentul în care întrăm în funcția de oferte pe care colegii de la direcțiile de profil le-au solicitat, au însumat un set de oferte și bugetează valoarea maximă. Așa se întâmplă și în privința licențelor, și în privința unei drone, și în privința altor tipuri de produse", a adăugat primarul sectorului 4.

Băluță reacționează la acuzațiile că Primăria Sectorul 4 va achiziționa drone şi licenţe MS Office la preţ triplu

#DIRECT_ONE_tyaqxw#

Urmăriți B1TV.ro și pe