Barieră, instalată în Portul Giurgiu: Presa locală vorbește despre implicarea unor USR-iști în concesionarea ”pe bandă rulantă” a unor terenuri din zonă

Barieră, instalată în Portul Giurgiu: Presa locală vorbește despre implicarea unor USR-iști în concesionarea ”pe bandă rulantă” a unor terenuri din zonă
Foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

De câteva săptămâni, în portul Giurgiu a fost instalată o barieră, astfel că circulația cu mașina este permisă până în zona APDF Giurgiu. În presa locală se vorbește despre o concesionare ”pe bandă rulantă” a terenurilor din preajma APDF.

Potrivit giurgiu-net.ro, ”fratele candidatului USR la primăria Adunații Copăceni a şi pus mâna pe 300 de metri pătraţi, în zona Gării Fluviale din Portul Giurgiu”.

Sursa citată notează că este vorba despre firma Star C&C SRL din Adunații Copăceni, al cărei administrator este Gheorghe Costel.

”Teoretic, societatea se ocupă de cultivarea florilor, dar în cele două tonete ce-au răsărit pe terenul concesionat numai flori nu sunt la vânzare. Sursele noastre ne-au spus că, pe data de 19.04, reprezentanţii societăţii depun solicitare la APDF pentru concesionarea unei suprafețe de 300 mp în zona Gării Fluviale, iar la data de 26.04, CA aprobă solicitarea”, precizează giurgiu-net.ro.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:44 - Guvernul bulgar a anunțat că Italia va asigura conducerea noului grup de luptă al NATO din Bulgaria
19:24 - Google și-a cerut insolvența în Rusia: „Compania se declară în faliment și în incapacitate de a-și îndeplini obligațiile monetare”
19:21 - Siegfried Mureșan: Maia Sandu a cerut sprijinul Parlamentului European pentru următoarele etape în procesul de aderare a Republicii Moldova la UE. Procesul a început și e ireversibil (VIDEO)
19:05 - Consilierul președintelui ucrainean: „Evacuarea apărătorilor Azovstal continuă și este dificilă” (video)
19:01 - Lucian Bode, discuții cu membri ai Congresului SUA: „Am solicitat partenerilor americani sprijinul, astfel încât România să poată răspunde cât mai bine provocărilor umanitare și de securitate”
18:58 - Ambasadei Rusiei în România a venit cu o replică pentru zvonurile potrivit cărora Putin ar fi grav bolnav: „Informațiile sunt la fel de false precum și cele despre masacrele comise în Ucraina”
18:46 - Cristian Bușoi: UE a făcut astăzi un pas uriaș pentru a tăia Rusia de pe lista furnizorilor de gaz și pentru a accelera tranziția ecologică
18:38 - Aleksei Arestovich, consilierul lui Zelenski consideră că autoritățile ruse ar putea ceda Crimeea Ucrainei: „Peninsula va deveni din nou ucraineană”
18:35 - Ministerul apărării ucrainean: „Rusia a trimis mai mulți luptători din Siria în Ucraina. Avem dovezi”
18:23 - Eugen Tomac, după discursul istoric al Maiei Sandu din PE: Republica Moldova, o victimă a înțelegerii între Hitler și Stalin. UE are obligația să își ia revanșa față de acest ținut locuit de români (VIDEO)