Băsescu: Sistemul se va face pulbere dacă decizia în dosarul ”Gala Bute” va fi de achitare (VIDEO)

Băsescu: Sistemul se va face pulbere dacă decizia în dosarul ”Gala Bute” va fi de achitare (VIDEO)

Dacă instanța va da luni o soluție de achitare în dosarul ”Gala Bute”, sistemul se va face pulbere, a susținut Traian Băsescu, pentru B1 TV.

În acest dosar, Elena Udrea este acuzată de luare de mită, abuz în serviciu şi tentativă la folosirea de documente ori declaraţii false pentru obţinerea pe nedrept de fonduri europene. Instanța urmează să se pronunțe luni.

”Decizia de luni din dosarul ”Gala Bute” va fi crucială, că e un dosar fără probe. Dacă va fi o decizie de condamnare, a câștigat acest sistem pe care-l vedeți. Dacă va fi o soluție de achitare, mă tem că sistemul se va face pulbere. E o opinie a mea din punct de vedere al credibilității. Am fost neutru, am dat ambele situații.

E un dosar făcut la comandă. Aduceți-vă aminte că vineri a fost denunț la DNA, sâmbătă interviul la Hotnews, marți avea patru cereri de arestare preventivă.
Dosar este pus cu furca, e unul crucial pentru sistem. Dacă va fi o soluție de achitare, sistemul va avea o mare problemă”, a declarat fostul președinte, pentru B1 TV.

Băsescu: Sistemul se va face pulbere dacă decizia în dosarul ”Gala Bute” va fi de achitare

#DIRECT_ONE_roz3e2#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)