CADOU NEAȘTEPTAT la Strasbourg: Iohannis a primit în dar harta ROMÂNIEI MARI de la deputați ai Rep. Moldova! (FOTO)

CADOU NEAȘTEPTAT la Strasbourg: Iohannis a primit în dar harta ROMÂNIEI MARI de la deputați ai Rep. Moldova! (FOTO)
Foto: fluierul.ro

Prezent la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei din Strasbourg, președintele Iohannis a primit din partea unor deputați ai Republicii Moldova o hartă a României Mari, potrivit InfoPrut.

Deputatul liberal-democrat Liliana Palihovici și Alina Zotea din partea Partidului Liberal din Republica Moldova l-au surprins pe președintele României cu harta României reîntregite.

Alina Zotea a postat o fotografie în care a fost surprins momentul, unde la descrierea fotografiei mărturisește că singura soluție pentru Republica Moldova de a ajunge în spațiul Euro Atlantic este de a se uni cu România.

"Astăzi, la Consiliul Europei, i-am dăruit Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, harta istorică a României Mari, din care făcea parte și Basarabia. Consider că unica soluție pentru a aduce Republica Moldova mai rapid în spațiul Euro Atlantic este unirea cu România după modelul german”, a explicat Alina Zotea.

În contextul vizitei de miercuri la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE) a fost prezentă și o delegație a Parlamentului Republicii Moldova.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:55 - Sorin Cîmpeanu: Programul „Masă caldă” se va extinde de la 150 la 300 de şcoli (VIDEO)
13:47 - Imagini cu Insula Șerpilor în momentul evacuării trupelor ruse: „Inamicul a evacuat în grabă rămășițele garnizoanei” (FOTO)
13:41 - Povestea familiei avocatului din Kiev, ucis de o rachetă rusă: „Ea nu știe că tatăl ei nu mai este”
13:31 - Diferențe de prețuri uriașe în Bulgaria față de România. Câți bani trebuie să scoată turiștii din buzunare pentru o cafea și un suc pe litoralul bulgăresc
13:29 - Guvernul a aprobat joi scăderea cu 50 de bani a prețului carburanților. Virgil Popescu: „Mă aștept ca în perioada următoare să vedem în piață companii care aplică această Ordonanță” (VIDEO)
13:10 - Plaja 3 Papuci din Constanța îi face concurență serioasă celei din Mamaia. Cât a ajuns să coste o bere la draft
12:58 - Generalul Cristian Barbu, despre retragerea rușilor de pe Insula Șerpilor: „Ultimul atac ucrainean a fost de o intensitate ieșită din comun și este clar că rușii au avut pierderi substanțiale” (VIDEO)
12:50 - Scăderea acțiunilor Gazprom a depășit 30% după decizia de neplată a dividendelor
12:36 - Reacția Chinei după ce a fost clasificată drept o „provocare” pentru interesele NATO: „Eforturi inutile”
12:36 - Sonia Argint, despre prietenia cu Andreea Bălan, după despărțirea dintre artistă și fratele ei: “Nu văd de ce ar dispărea, doar pentru că relația ei personală s-a schimbat”