CADOU NEAȘTEPTAT la Strasbourg: Iohannis a primit în dar harta ROMÂNIEI MARI de la deputați ai Rep. Moldova! (FOTO)

CADOU NEAȘTEPTAT la Strasbourg: Iohannis a primit în dar harta ROMÂNIEI MARI de la deputați ai Rep. Moldova! (FOTO)
Foto: fluierul.ro

Prezent la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei din Strasbourg, președintele Iohannis a primit din partea unor deputați ai Republicii Moldova o hartă a României Mari, potrivit InfoPrut.

Deputatul liberal-democrat Liliana Palihovici și Alina Zotea din partea Partidului Liberal din Republica Moldova l-au surprins pe președintele României cu harta României reîntregite.

Alina Zotea a postat o fotografie în care a fost surprins momentul, unde la descrierea fotografiei mărturisește că singura soluție pentru Republica Moldova de a ajunge în spațiul Euro Atlantic este de a se uni cu România.

"Astăzi, la Consiliul Europei, i-am dăruit Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, harta istorică a României Mari, din care făcea parte și Basarabia. Consider că unica soluție pentru a aduce Republica Moldova mai rapid în spațiul Euro Atlantic este unirea cu România după modelul german”, a explicat Alina Zotea.

În contextul vizitei de miercuri la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE) a fost prezentă și o delegație a Parlamentului Republicii Moldova.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:44 - Guvernul bulgar a anunțat că Italia va asigura conducerea noului grup de luptă al NATO din Bulgaria
19:24 - Google și-a cerut insolvența în Rusia: „Compania se declară în faliment și în incapacitate de a-și îndeplini obligațiile monetare”
19:05 - Consilierul președintelui ucrainean: „Evacuarea apărătorilor Azovstal continuă și este dificilă” (video)
19:01 - Lucian Bode, discuții cu membri ai Congresului SUA: „Am solicitat partenerilor americani sprijinul, astfel încât România să poată răspunde cât mai bine provocărilor umanitare și de securitate”
18:58 - Ambasadei Rusiei în România a venit cu o replică pentru zvonurile potrivit cărora Putin ar fi grav bolnav: „Informațiile sunt la fel de false precum și cele despre masacrele comise în Ucraina”
18:46 - Cristian Bușoi: UE a făcut astăzi un pas uriaș pentru a tăia Rusia de pe lista furnizorilor de gaz și pentru a accelera tranziția ecologică
18:38 - Aleksei Arestovich, consilierul lui Zelenski consideră că autoritățile ruse ar putea ceda Crimeea Ucrainei: „Peninsula va deveni din nou ucraineană”
18:35 - Ministerul apărării ucrainean: „Rusia a trimis mai mulți luptători din Siria în Ucraina. Avem dovezi”
18:23 - Eugen Tomac, după discursul istoric al Maiei Sandu din PE: Republica Moldova, o victimă a înțelegerii între Hitler și Stalin. UE are obligația să își ia revanșa față de acest ținut locuit de români (VIDEO)
18:16 - Un pompier din Argeș și-a pierdut viața în timp ce stingea un incendiu de vegetație izbucnit pe Autostrada 1