Casa unui primar din Vrancea, cuprinsă de flăcări. Edilul acuză pompierii că n-au avut suficientă apă (VIDEO)

Casa unui primar din Vrancea, cuprinsă de flăcări. Edilul acuză pompierii că n-au avut suficientă apă (VIDEO)
Sursa Foto: monitoruldevrancea.ro

S-a dezlănțuit iadul în Vrancea, sâmbătă, în jurul prânzului.Casa primarului din comuna Vrâncioaia aars ca o torţă mai multe ore. Focul s-a extins pe o suprafaţă de 400 mp.

Iniţial, au fost trimise autospeciale de la staţia de pompieri Vidra, însă, în scurt timp au fost chemate alte echipaje de la Focşani.

Primarul i-a acuzat pe pompieri că intervenţia s-a prelungit, pentru că au venit cu maşini fără apă.

Conform primarului Ionică Danțiș, pompierii Stației de la Vidra au venit cu mașinile fără apă.„Au venit cu mașinile de la Vidra fără apă. Nu este posibil așa ceva! Iar mașina care era cu apă, era scursă 80 la sută. Am ajuns eu mai repede de la Focșani decât au venit ei. Noi am intervenit local, însă mașina are capacitate mica iar incendiul risca să se extindă în restul comunei. Din fericire au venit cei din localitățile vecine, de la Negrilești, de la Tulnici, care au ajutat la intervenție. A ars toată munca mea de o viață”, a spus primarulIonică Danțiș.

Reprezentanţii ISUVranceaau dezminţit acest lucru şi au explicat, că atunci când sunt folosite tunurile cu apă, se consumă o cantitate foarte mare apă într-un timp extrem de scurt.

„Pompierii militari din cadrul I.S.U. Vrancea intervin la această oră pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Vrâncioaia. La fața locului s-au deplasat 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă (3 de la Stația de Pompieri Vidra și 2 de la Detașamentul de Pompieri Focșani ), 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și 1 ambulanța SMURD.

Incendiul se manifestă generalizat pe o suprafață de 400 mp. Forțele de intervenție acționează pentru localizare, limitarea efectelor și lichidarea incendiului. Vom reveni cu informații”, a declaratCristina Pîrvu, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, potrivitmonitoruldevrancea.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:51 - 20 de civili au murit în urma bombardamentelor din Donețk și Lugansk
23:50 - Austria nu intenţionează să adere la NATO. Ministrul de externe Schallenberg: „Avem şi o istorie diferită şi cred că trebuie pur şi simplu să se ţină seama de asta”
23:46 - Turcia spune că nu va aproba aderarea Suediei și Finlandei la NATO și că reprezentanții celor două țări „nu ar trebui să se obosească” să vină la Ankara. Care sunt nemulțumirile lui Erdogan
23:15 - Activitatea partidului comunist, interzisă pe teritoriul Ucrainei
23:13 - Ministerul Sănătății, precizări despre distribuirea pastilelor cu iodură de potasiu / Secretarul de stat Brădățan a exprimat un punct de vedere nume personal, spune instituția
22:42 - Procurorul general ucrainean, Irina Venediktova, anunță că autoritățile din Ucraina au identificat 45 de soldaţi ruşi care au comis crime de război
22:38 - Tanczos Barna: Se depune prima plângere penală pe infracțiunea de îngropare de deșeuri. Fapta nu se mai sancționează contravențional, ci cu închisoare de la 3 la 5 ani (VIDEO)
22:33 - Un pacient de 18 ani, din Prahova, ar fi fost agresat sexual de un asistent
22:11 - Șeful MAI, întrevedere în SUA cu un oficial american de rang înalt. Lucian Bode: Traficul de persoane, un flagel care distruge multe vieți. Avem „toleranță-zero” față de această formă de criminalitate
22:08 - Premierul Estoniei îi îndeamnă pe liderii mondiali să nu-l mai sune pe Putin