Caz șocant într-o comună din Iași: O tânără cu probleme psihice este ţinută legată şi hrănită cu porţia de către propria familie (VIDEO)

Caz șocant într-o comună din Iași: O tânără cu probleme psihice este ţinută legată şi hrănită cu porţia de către propria familie (VIDEO)

Imagini şocante într-o comună din Iaşi. O tânără este ţinută legată şi hrănită cu porţia de către propria familie. De multe ori, fata este lăsată ore întregi în curte, legată fedeleş şi nimeni nu are curaj sa se apropie. Chiar daca sătenii îi cunosc povestea, nimeni nu a semnalat cazul autorităţilor, iar până acum nu s-a luat nicio măsură în cazul tinerei tratată precum un animal de companie, informează B1 TV.

Tânăra de 27 de ani trece prin chinuri greu de imaginat, în fiecare zi. Chiar dacă toată comuna știe de povestea ei, nimeni nu pare să-și dea seama de gravitatea situației. Nicoleta Leonte este tratată ca un animal de companie, chiar de către mama ei.

Încă din primii ani de viață, fata a fost diagnosticată cu o problema psihică, iar de o perioadă este tinuță legată. Mama fetei spune că dacă o lasă liberă devine agresivă și căuta să se automutileze. Prin urmare, de multe ori este legată fedeleș și lăsată în curte. Zilnic, mai ales în perioada verii, vecinii o văd cum stă legată cu mâinile la spate, dar s-au obișnuit cu ea și nu li se mai pare nimic ieșit din comun. Pe de altă parte, cu toate că spune că se chinuie cu fata, mama acesteia, o femeie în varsta de 78 de ani, nu vrea nici în ruptul capului să renunțe la ea.

Fata nu este alimentată corespunzator și nu este îngrijită cum ar trebui. Vecinii cunosc situația, dar spun că nimeni nu poate să o ajute.

Pe de alta parte, în sat se vehiculează că fată ar fi ținută acasă doar pentru că reprezintă un venit sigur, atât pentru mama, cât și pentru frații ei.

Cu toate că ar fi avut internări la Socola și a mai trecut prin mâna câtorva medici, ajunge iar în casa groazei, unde stă în fiecare clipă legată. Din câte se aude prin sat, se pare că în momentele în care are câte o criza, este de-a dreptul terorizată. Este legată de mâini și de picioare și "priponită" de diferite lucruri din curte.

Caz șocant într-o comună din Iași: O tânără cu probleme psihice este ţinută legată şi hrănită cu porţia de către propria familie

#DIRECT_ONE_m3lbgc#