"Ce are măgarul întotdeauna?" sau "Ce au în comun mănușile cu şosetele?": Întrebari de râsul lumii la concursul pentru directorii de şcoli (VIDEO)

"Ce are măgarul întotdeauna?" sau "Ce au în comun mănușile cu şosetele?": Întrebari de râsul lumii la concursul pentru directorii de şcoli (VIDEO)
Foto: monitorulexpres.ro

Întrebari de râsul lumii la concursul pentru directorii de şcoli. Răspunsul la întrebarea "Ce au în comun mănușile cu şosetele" e considerat relevant de minister pentru a testa competenţa unui manager. Ca şi cel la întrebarea "Ce are măgarul întotdeauna?", informează B1 TV.

Candidaţii pentru funcţia de director de şcoală au avut de rezolvat varianta 1 a întrebărilor elaborate de ministerul Educaţiei. Printre întrebări însă, s-au strecurat şi exemple de genul:

1. Pantofii au întodeauna:
A piele
B şireturi
C tălpi
D rezemătoare de picior
E tocuri

2. Măgarul întotdeauna are …?
A grajd
B potcoave
C harnașament
D copite
E coamă

3. Ce au în comun șosetele și mănușile?
A șosetele sunt purtate în picioare, mănușile sunt purtate pe mâini
B sunt vândute în perechi
C sunt articole de îmbrăcăminte
D sunt făcute din același material
E șosetele sunt îmbrăcate înaintea mănușilor

"Ce are măgarul întotdeauna?" sau "Ce au în comun mănușile cu şosetele": Întrebari de râsul lumii la concursul pentru directorii de şcoli

#DIRECT_ONE_m9w9fs#

Pentru ca cei care s-au înscris la concurs ca să fie consideraţi promovaţi trebuie să adune un punctaj minim de 35 la fiecare probă. Sunt declarați "admiși" candidații care au realizat un punctaj, la finalul celor trei probe de concurs, un punctaj total de cel puțin 105 puncte.

Într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1 TV, Dorin Stoican, director la Școala 162, a declarat că întrebările i s-au prăut ”ciudățele”.

”Eu m-am pregătit destul de mult. Asta a fost politica ministerului. Eu am o altă viziune. Cea mai buna metodă prin care poți să stabilești un director de școală este consiliul profesional. Nu știu cum au gândit cei care le-au conceput, probabil că o fi o logică. Mi s-a părut ciudățel. Eu am ales să particip la concurs. Colegii mei sunt destul de bulversați. E un concurs neobișnuit la prima vedere, a fost altceva”, a declarat directorul.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe