Chipul Patriarhului Daniel, pe clopotul gigant de la Catedrala Mântuirii Neamului (FOTO)

Chipul Patriarhului Daniel, pe clopotul gigant de la Catedrala Mântuirii Neamului (FOTO)

Cel mai mare clopot din Europa va răsuna la Catedrala Mântuirii Neamului. Are 25 de tone și a fost turnat la unul din cele mai importante ateliere de profil din Europa, firma Grassmayr din Innsbruck.

Clopotul, primul din cele şase de la Catedrala Mântuirii Neamului, are basorelief cu chipul Patriarhului Daniel.

Potrivit trinitas.ro, sunetul clopotului se va auzi în aproape jumătate din Capitală.

Foto: Flavio Zambotto

FOTO Flavio Zambotto

Citeste mai mult: adev.ro/onvzad

Ultima oră
22:17 - Nicușor Dan, despre angajații STB: Mâine dimineaţă, cine nu va ieşi, o să răspundă / Plângerea penală este deja depusă
22:14 - Britney Spears, „la cuțite” cu sora ei mai mică: „Ea nu a fost niciodată lângă mine”
22:09 - România ar putea impune sancțiuni economice Rusiei. Ministrul de Externe: „Efectul cumulat va fi foarte puternic” (VIDEO)
21:41 - Sindicalistul de la STB, responsabil pentru greva care a blocat Capitala: „Politica o fac în Consiliul General. La mine nu a venit decizia instanței privind suspendarea protestului” / Greva ar putea continua
21:40 - S-a aflat cine este „victima” lui Carla’s Dreams! Cui îi sunt dedicate versurile din ultima piesă: „Ce paradox…suferința ta înseamnă muzică de calitate pentru noi” (video)
21:05 - România, gata să primească militari francezi. Reacția lui Bogdan Aurescu, ministrul de Externe, după anunțul lui Emmanuel Macron (VIDEO)
21:00 - STB transmite că personalul implicat în protestele de joi refuză să îşi reia activitatea. Greva ar putea continua și vineri
20:40 - Bella Hadid a trecut prin calvar. Mărturii dureroase despre perioada în care se gândea la sinucidere: „Era tot mai greu să ies fără să beau pentru a-mi calma nervii”
20:39 - Creșterea prezenței trupelor americane în România, obiectiv prioritar pentru Guvern. Bogdan Aurescu, ministrul de Externe: „E nevoie să accelerăm procesul de planificare” (VIDEO)
20:28 - Bogdan Aurescu, despre tensiunile de la granița cu Ucraina: „După 2014 asistăm la o deteriorare a situației de securitate în regiune”