Cinci dintre violatorii din Vaslui au fost eliberați de Crăciun 

Cinci dintre violatorii din Vaslui au fost eliberați de Crăciun 

După aproximativ trei ani de la momentul în care au ajuns în atenția anchetatorilor, acuzați de viol, cinci dintre cei șapte tineri din Vaslui au beneficiat de prima lor învoire din penitenciar. Aceştia au avut voie să meargă acasă pentru 24 de ore, unde au petrecut Crăciunul alături de familie, informează vremeanoua.ro.

De o zi de libertate s-au bucurat cinci dintre cei șapte inculpați care au avut pedepse mai mici. Nu același lucru s-a întâmplat în cazul lui Silviu Burada, condamnat la 10 ani de închisoare, și Paul Andrei Burlacu, condamnat la 8 ani și 8 luni.

Potrivit sursei citate, Ioan Surleac, cel care a primit pedeapsa cea mai blândă, de 6 ani, va fi eliberat în luna februarie, datorită comportamentului din penitenciar.

Cei şapte tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani, din localitatea vasluiană Văleni, au primit pedepse cuprinse între şase şi 10 ani de închisoare. Ei au fost acuzaţi că au sechestrat şi violat, timp de mai multe ore, în noiembrie 2014, o fată de 18 ani, care ulterior a fost transportată la spital.

Urmăriți B1TV.ro și pe