Cine este Adrian Tâmplaru și care sunt legăturile lui cu Alex Bodi. A fost locotenentul lui Ion Clămparu, zis și „Cap de porc”, cel mai temut interlop român (VIDEO)

Cine este Adrian Tâmplaru și care sunt legăturile lui cu Alex Bodi. A fost locotenentul lui Ion Clămparu, zis și „Cap de porc”, cel mai temut interlop român (VIDEO)

Miercuri dimineață, DIICOT a efectuat o operațiune de amploare, constând în 619 misiuni la nivelul întregii țări, vizând investigarea mai multorinfracțiuni. Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a catalogat operațiunea drept „ziua Z, o zi importantă pentru combaterea infracționalității în România”.

În cadrul acestor misiuni, au fost vizați și celebrul interlop Adrian Tâmplaru, precum și Alex Bodi (soțul Biancăi Drăgușanu și finul interlopului sibian), care a fost ridicat de mascați din vila pe care o are închiriată în localitatea Voluntari, jud. Ilfov.

Cine este Adrian Tâmplaru și care sunt legăturile lui cu Alex Bodi

Soțul Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi și temutul său naș de cununie, interlopul sibian Adrian Tâmplaru, au fost duși la audieri într-un caz de proxenetism, trafic de persoane și cămătărie.

Interlopul Adrian Tâmplaru, unul din liderii lumii interlope din Sibiu, i-a fost părinte spiritual lui Alex Bodi la cea de-a doua căsătorie. Cei doi au dezvoltat în ultimii ani o relație foarte apropiată, mergând împreună inclusiv în vacanțele exclusiviste.

SURSA: Gândul.ro

Din datele existente până în prezent, Adrian Tâmplaru, în timp ce era în penitenciar, în perioada 2008 – 2011, ar fi folosit rețelele sociale, alături de alți deținuți, în scopul recrutării unor tinere pentru a practica prostituția, promițându-le un viitor mai bun sau un loc de muncă mai avantajos. Astfel s-ar fi pus bazele unei grupări infracționale specializate în principal pe traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism.

Gruparea s-ar fi extins și în străinătate, în Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveția, Austria, iar fetele ar fi fost obligate să practice prostituția în diverse cluburi de noapte. Potrivit DIICOT, victimele care refuzau acest lucru erau sechestrate și supuse unor violențe extreme. În cele mai multe cazuri, fetele erau ținute în imobile închiriate de către liderul grupării, permanent supravegheate.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

SURSA: Gândul.ro

Adrian Tâmplaru, locotenentul lui Ion „Cap de porc” Clămparu, cel mai temut interlop român

Ion Clămparu, cel mai temutinterlopromân,a fost prins în anul 2015 la Madrid, după opt ani de căutări și adus în România unde va avea de executat 13 ani de închisoare.

TemutulinterlopIon Clămparu a fost condamnat la 30 de ani de închisoare de o instanţă din Madrid pentru proxenetism şi crimă organizată. Lui Ion Clămparu i-au fost aduse patru capete de acuzare: proxenetism, violenţe, sechestrare de minore şi obligare la avort.

În apel, proxenetul cunoscut ca şi „Cap de Porc”, considerat ca fiind unul dintre cei mai periculoşi lideri mafioţi din Europa, a reuşit să obţină reducerea pedepsei la 20 de ani de detenţie.

Interlopul a construit mai întâi un imperiu de crimă organizată în România, anchetatorii susținând că s-ar fi aliat cu alte clanuri mafiote din Sibiu, Prahova, Neamț și Bucureşti. Pentru că autoritățile române erau pe urmele sale, Clămparu și-a mutat afacerile ilegale peste graniţă, iniţial in Italia, apoi înSpania. Aici, Clămparu a construit o reţea internaţională de trafic de carne vie, care i-ar fi adus câştiguri de milioane de euro. Peste 600 de românce au lucrat pentru gruparea sa. Interlopul e recunoscut pentru cruzimea şi torturile la care le supunea pe tinerele pe care le obliga să se prostitueze. Locul în care fetele erau exploatate se numeste Casa de Campo din Madrid.