Circ la strângerea de semnături pentru Piedone. Fostul edil a făcut o baie de mulțime într-un cartier social din Sectorul 4: Probabil că luni o să îmi depun candidatura (VIDEO)

Circ la strângerea de semnături pentru Piedone. Fostul edil a făcut o baie de mulțime într-un cartier social din Sectorul 4: Probabil că luni o să îmi depun candidatura (VIDEO)
Foto: B1 TV

Circ la strângerea de semnături pentru candidatura lui Cristian Popescu Piedone. După schimbul de replici dintre acesta și Maria Grapini cu privire la adeziunea la PPU-SL și după ce sediul de campanie i-a fost vandalizat, Piedone a ieșit la strâns de semnături într-un cartier social din Sectorul 4. Imaginile au fost difuzate în exlusivitate de B1 TV.

Fostul edil a fost înconjurat de oameni de toate vâstele care s-au înghesuit să semneze pe listele de susținere și să-i vorbească acestuia despre problemele cu care se confruntă. Mulți dintre ei susțin că îl vor vota din nou pe Piedone pentru că acesta le-a oferit locuințe în vremea când se afla la conducerea sectorului.

Oamenii au scandat numele lui Piedone și l-au aplaudat pe acesta, iar în momentul în care câțiva polițiști și-au făcut apariția în zonă, bucureștenii au început să-i huiduie pe oamenii legii.

Circ la strângerea de semnături pentru candidatura lui Cristian Popescu Piedone

#DIRECT_ONE_vi38m9#

”Știți foarte bine ce a fost aici acum opt ani. Știți că biroul meu a fost strada”, le-a spus Piedone oamenilor.

”Am început ieri (strângerea de semnături – n.r.), azi cred că strâng peste 2.000-2.500 nu e nicio problemă, vom strânge semnăturile, probabil că luni o să îmi depun candidatura”, a declarat Piedone înainte de a pleca din zonă cu mașina sa de teren.

Într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1 TV, europarlamentarul Maria Grapini a declarat că nu se poate opune, dacă Piedone se bucură de sprijinul cetățenilor din Sectorul 4, dar că ea nu ar fi candidat dacă se afla în locul său.

”Dacă oamenii din Sectorul 4 îl susțin, eu nu mă pot opune. Eu spuneam că nu pot să dau ochii cu oamenii care l-au acuzat în cazul Colectiv și cu familiile pentru care eu am făcut acțiuni de susținere. Organizația noastră a validat candidatura, dar asta nu mă face pe mine să îmi schimb punctul de vedere. Eu nu aș fi candidat dacă eram în locul lui Piedone”, a declarat Maria Grapini.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)