Clipe de groază: O adolescentă de 16 ani a fost violată de șapte tineri (VIDEO)

Clipe de groază: O adolescentă de 16 ani a fost violată de șapte tineri (VIDEO)
Foto: evz.ro

O adolescentă de 16 ani din judeţul Dâmboviţa a trăit momente de groază. Fata, care se află într-un centru de plasament, a fost violată de şapte tineri, inclusiv de iubitul ei. Le-a povestit apoi totul asistenţilor sociali, care au anunţat imediat poliţia. Agresorii, cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, au fost prinşi de oamenii legii şi şi-au recunoscut fapta, informează B1 TV.

Tânăra în vârstă de 16 a fost ademenită de iubitul său în locuinţa acestuia din Târgovişte. Fără să bănuiască nimic, adolescenta a dat curs invitaţiei. Numai că băiatul şi-a chemat mai mulţi prieteni care, fără să stea prea mult pe gânduri, au violat-o şi bătut-o crunt. Imediat ce a scăpat din mâinile agresorilor, adolescenta le-a povestit totul asistenţilor sociali care au sunat la poliţie. Victima a fost audiată mai multe ore în prezenţa unui psiholog, a unui asistent social şi a unui avocat.

Ulterior, oamenii legii au reuşit să dea şi de urma agresorilor, care au vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani. Ei au fost examinaţi din punct de vedere medico-legal şi vor fi prezentaţi Parchetului cu propunere de arestare preventivă pentru viol şi lovire.

Cazul seamănă izbitor cu ce s-a întâmplat la Vaslui, anul trecut, când șapte tineri au violat o fată de 18 ani. Violul care a îngrozit o țară întreagă s-a petrecut în luna noiembrie, când eleva se întorcea de la școală. Ea s-a urcat în mașină cu doi cunoscuți care i-au propus să o conducă acasă. Aceștia însă au dus-o pe un camp unde, după ce au mai chemat alți cinci amici, au violat-o timp de câteva ore.

Clipe de groază: O adolescentă de 16 ani a fost violată de șapte tineri

#DIRECT_ONE_7xxwel#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)