Cluj-Napoca: Șoferii care au parcat pe locurile celor cu handicap, luați la rost de un actor care le-a jucat o farsă (VIDEO)

Cluj-Napoca: Șoferii care au parcat pe locurile celor cu handicap, luați la rost de un actor care le-a jucat o farsă (VIDEO)

Surpriză neplăcută în trafic pentru mai mulţi şoferi din Cluj, care au parcat pe locurile destinate persoanelor cu handicap.

Aceştia au fost puşi la punct de un actor care le-a jucat o farsă. Mircea Bravo a mers pe un bulevard intens circulat din oraş într-un scaun cu rotile și s-a oferit să îi ajute pe șoferi să coboare din mașină.

Nu a fost însă cazul, pentru că niciun conducător auto nu a avut probleme cu mersul.

Șoferii care au parcat pe locurile celor cu handicap, luați la rost de un actor care le-a jucat o farsă

#DIRECT_ONE_5xm51q#

Ci, mai degrabă, cu moralul, pentru că nu le-a picat prea bine farsa comediantului.

În imaginile postate de comediant pe pagina sa de Facebook se poate vedea cum şoferii parchează pe un loc nepermis, apoi inventeaza tot feluil de scuze pentru a-si motiva gestul.

Deşi nu le-a picat bine farsa şi s-au rușinat atunci când Mircea Bravo i-a atentionat ca gresesc, cei mai mulţi dintre şoferi s-au urcat în mașină și au plecat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Mai mult, una dintre şoferiţe l-a luat la rost pe actor.

Nu doar în Cluj-Napoca se întâmplă astfel de situaţii. În Capitală, chiar oamenii legii au parcat pe un loc destinat persoanelor cu handicap.

Ultima oră
15:21 - Acuzații grave, aduse la adresa lui Cătălin Zmărăndescu. Cum ar fi încălcat regulamentul de la Survivor România 2022
15:17 - Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu ambasadoarea Franței: I-am transmis să facem din aderarea României la spațiul Schengen o prioritate în mandatul președinției franceze a Consiliului UE
15:11 - Motivul incredibil pentru care Jason Momoa și Lisa Bonet se despart după 16 ani. Totul a pornit de la vaccin
14:56 - Judecătorii australieni au motivat decizia de expulzare a lui Novak Djokovic. Argumentele lor
14:42 - Simona Halep, calificată în turul al treilea de la Australian Open după o adevărată demonstrație de forță. Finalista ediției din 2018 a cedat doar două ghemuri în partida cu Haddad Maia
14:42 - Florin Cîțu, semnal de alarmă în PNL. Liberalul, îngrijorat că Ministerul Finanțelor se împrumută la dobânzi foarte mari, iar investitorii își pierd încrederea în Guvern (surse)
14:37 - Un bărbat a murit, în timp ce era tras cu colacul pe zăpadă. Alte două femei au fost grav rănite
14:32 - Este o canapea o idee bună pentru bucătăria ta?
14:30 - Numărul deceselor COVID-19, de aproape 14 ori mai mic decât în vârful din 4 noiembrie. Bilanțul pacienților din Terapie Intensivă e și el cu mult sub nivelul atins pe final de toamnă (DOCUMENT)
14:11 - Asociația Energia Inteligentă: Statul, principalul beneficiar al creșterii facturilor la gaze. Va încasa din majorare 2,7 miliarde de euro în 2022. E practic o creștere a impozitelor și taxelor