Cluj-Napoca: Șoferii care au parcat pe locurile celor cu handicap, luați la rost de un actor care le-a jucat o farsă (VIDEO)

Cluj-Napoca: Șoferii care au parcat pe locurile celor cu handicap, luați la rost de un actor care le-a jucat o farsă (VIDEO)

Surpriză neplăcută în trafic pentru mai mulţi şoferi din Cluj, care au parcat pe locurile destinate persoanelor cu handicap.

Aceştia au fost puşi la punct de un actor care le-a jucat o farsă. Mircea Bravo a mers pe un bulevard intens circulat din oraş într-un scaun cu rotile și s-a oferit să îi ajute pe șoferi să coboare din mașină.

Nu a fost însă cazul, pentru că niciun conducător auto nu a avut probleme cu mersul.

Șoferii care au parcat pe locurile celor cu handicap, luați la rost de un actor care le-a jucat o farsă

#DIRECT_ONE_5xm51q#

Ci, mai degrabă, cu moralul, pentru că nu le-a picat prea bine farsa comediantului.

În imaginile postate de comediant pe pagina sa de Facebook se poate vedea cum şoferii parchează pe un loc nepermis, apoi inventeaza tot feluil de scuze pentru a-si motiva gestul.

Deşi nu le-a picat bine farsa şi s-au rușinat atunci când Mircea Bravo i-a atentionat ca gresesc, cei mai mulţi dintre şoferi s-au urcat în mașină și au plecat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Mai mult, una dintre şoferiţe l-a luat la rost pe actor.

Nu doar în Cluj-Napoca se întâmplă astfel de situaţii. În Capitală, chiar oamenii legii au parcat pe un loc destinat persoanelor cu handicap.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:59 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic | Dan Lungu: Undeva există o cale, o ușă îngustă, prin care putem trece în alte existențe. Această idee de succesiune existențială există (VIDEO)
23:33 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre dimensiuni și legăturile dintre ele. „Informația e cumva similară divinității” (VIDEO)
23:02 - Tulcea: Persoană care se deplasa într-un cărucior special, lovită mortal de o mașină. Șoferul era băut şi avea dreptul de a conduce anulat
22:37 - Cutremur în Vrancea, sâmbătă seara. Ce magnitudine a avut
22:31 - Adrian Porumboiu, nemulțumit de noile măsuri fiscale: Trebuie eliminate discrepanțele dintre republica bugetarilor și republica antreprenorilor. Mediul de afaceri nu e respectat (VIDEO)
21:57 - Porumboiu: Buzatu primește ce merită de la un neisprăvit / Dacă vedeți câte licitații a câștigat Farmazon, vă îngroziți. Savin cred că e unul dintre cei mai bogați români, dar numai pe contractele cu Consiliul Județean (VIDEO)
21:26 - „Intru în casă peste voi!”. Deranjat de gălăgia unor copii într-un parc, un turc a distrus două bănci și a amenințat o mamă cu un briceag (VIDEO)
20:56 - Un bărbat din Bistrița-Năsăud s-a electrocutat într-o gară, din cauza unei undiţe
20:25 - Dumitru Buzatu, când a primit mita de 1,25 milioane de lei: „Sărut mâna, Emil! Încă o dată îți mulțumesc că eram pe drojdie” / Ce explicație le-a dat procurorilor pentru banii din geantă / UPDATE: Buzatu, arestat preventiv pentru 30 de zile
19:49 - Smiley a rămas fără permis de conducere. Cu ce viteză l-a prins radarul