Constanţa: 13 persoane au fost reţinute după un scandal în care 4 oameni au fost răniți

Constanţa: 13 persoane au fost reţinute după un scandal în care 4 oameni au fost răniți

Un scandal izbucnit în comuna constănțeană Lespezi s-a lăsat cu 13 rețineri. Conflictul a avut loc pe 7 septembrie. Pe fondul consumului de alcool, mai multe persoane, rude între ele, s-au certat și apoi s-au luat la bătaie. Patru dintre ele au ajuns apoi la spital pentru îngrijiri medicale. Marți, 15 septembrie, polițiștii constănțeni au reținut 13 persoane. În cursul zilei de miercuri, ele urmează să ajungă în fața instanței cu propuneri de măsuri preventive.

Scandal izbucnit într-o comună din Constanța, pe fondul consumului de alcool

Marți, agenții Secţiei 8 Rurală – Postul de Poliţie Dobromir au reţinut 13 persoane, opt bărbaţi şi cinci femei, care ar fi participat la o încăierare ce a avut loc săptămâna trecută, pe 7 septembrie, în localitatea Lespezi și care s-a soldat cu rănirea a patru oameni. Aceștia au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Inspectoratul de Poliţie Județean Constanţa a transmis că scandalul a izbucnit pe fondul consumului de alcool.

13 rețineri după încăierarea din Lespezi, în care au fost răniți patru oameni

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Din cele 13 persoane reţinute pentru 24 de ore, opt sunt bărbaţi şi cinci femei.

Toate vor fi prezentate, miercuri, la Parchet de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propuneri de luare a măsurilor legale.

Ultima oră
00:18 - Raed Arafat: DSU nu se bagă peste Ministerul Sănătăţii, atribuțiile sale sunt stabilite prin lege/ DSU nu este un om. Dacă deranjează şeful – păstrezi sistemul, scapi de om
00:03 - Cornel Constantiniu cedează în fața bolii. Artistul nu mai poate vorbi
23:59 - Dosare penale de ucidere din culpă în cazurile a 13 pacienți COVID-19 decedați la secția ATI a Spitalului Județean din Sibiu
23:31 - Daniel Funeriu, despre testarea COVID a copiilor: Dacă elevii și profesorii germani pot să facă acest lucru, nu cred că suntem noi mai slab dotați / E nevoie de un efort suplimentar al tuturor / Anul școlar trebuie prelungit (VIDEO)
23:29 - Elena Merișoreanu a primit o veste ce i-a schimbat viața! Artista nu a mai putut să iasă pe scenă
23:11 - Ce spune Gina Pistol, despre revenirea la „Asia Express”: „Se duce o luptă în mine”
22:53 - Daniel Funeriu: Politicianul român vrea descentralizare când vine vorba să cheltuiască bănuții de la Guvern. Când trebuie să-și asume responsabilități, brusc nu-i capabil să ia simple decizii (VIDEO)
22:52 - Răzvan Simion vorbește, pentru prima dată, despre cuceririle sale amoroase „Mi-a fost foarte greu”
22:47 - Kelemen Hunor: I-am cerut ambasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare
22:17 - Cristian Diaconescu (PMP): România putea beneficia cu trei luni mai devreme de primii bani din PNRR. Prostia și hoția nu sunt scuze (VIDEO)