Cozmin Gușă: Dan Diaconescu nu știe care e acționariatul la OTV. Am plătit 40 de milioane de euro pentru cei 20%

Cozmin Gușă: Dan Diaconescu nu știe care e acționariatul la OTV. Am plătit 40 de milioane de euro pentru cei 20%

După ce Dan Diaconescu a infirmat faptul că 20% din acțiunile OTV ar fi deținute de Cozmin Gușă, analistul politic a cerut dreptul la replică în emisiunea „Ultimul cuvânt”, difuzată pe B1 TV, unde au fost făcute ambele declarații.

Acesta precizat încă o dată că deține 19,9% din OTV prin intermediul unei firme, unde Diana Voiculescu este administrator.

„La Registrul Comerțului, firma OCRAM Televiziune SRL, care deține postul de televiziune OTV, apare acționar cu 80,1% Dan Diaconescu, și 19,9% firma GMG Media Box, care îmi aparține, administrator Diana Voiculescu. La CNA este aceeași configurație a acționariatului”, a declarat Gușă.

Acesta a precizat că poate dovedi cele spuse printr-un contract, pe care o să îl prezinte în emisiunea de duminică a jurnalistului Ion Cristoiu.

„Noi avem contractul și o îl prezint duminică, prin care din nefericirei GMG a plătit exorbitanta sumă de 40 de milioane de euro unei firme numită Magic M, despre care Dan Diaconescu declara în 2007 că îi aparține, cumpărând cei 19,9% din OTV. M-am întâlnit cu el acum câteva zile întâmplător și el nu știa de ce e vorba”, a conchis Cozmin Gușă.

Patronul OTV, Dan Diaconescu, a declarat, marți, că omul de afaceri Cozmin Gușă nu deține nicio parte din acțiunile OTV, el fiind proprietar pe 100% din acțiuni.

Cozmin Gușă: Am plătit 40 de milioane de euro pentru 20% din OTV

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)