Reuniune de excepţie: După 35 de ani, Cristi Minculescu şi Andrei Păunescu vor cânta din nou în trupa Totuşi (FOTO)

Reuniune de excepţie: După 35 de ani, Cristi Minculescu şi Andrei Păunescu vor cânta din nou în trupa Totuşi (FOTO)

După 35 de ani, Cristi Minculescu se alătură din nou trupei Totuşi şi va cânta împreună cu Andrei Păunescu.
Fiul marelui poet Adrian Păunescu a confirmat că fostul lider al trupei Iris va participa la maratonul muzical de pe 3 noiembrie, de la Sala Palatului, intitulat „Remember Cenaclul Flacăra”.

„Va veni, probabil, și în alte spectacole din toamna asta”, a declarat, pentru libertatea.ro, Andrei Păunescu, cel care duce mai departe titulatura artistică și spirituală a Cenaclului Flacăra.

Trupa Totuşi avea binecuvântarea lui Adrian Păunescu și o avea în componență și pe Ioana Păunescu, sora lui Andrei. În acea perioadă, Cristi Minculescu și Andrei Păunescu au făcut celebră melodia „Trenul fără naș”, pe textul marelui poet, piesă care a ajuns și la Iris, o altă formație aflată în Cenaclul Flacăra.

(Foto: libertatea.ro)

În 1985, Cristi Minculescu a părăsit trupa Totuşi și s-a întors la Iris, de unde a plecat însă în 2012, pentru o vreme, iar în vara anului trecut, definitiv.

Pe 3 noiembrie, alături de Minculescu, pe scena Sălii Palatului vor urca mari artiști care au devenit celebri prin intermediul Cenaclului Flacăra: Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Dan Andrei Aldea, Doru Stănculescu, Victor Socaciu, Magda Pușkaș, Emeric Imre, Radu Gheorghe și mulți alții.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari