Cum să câștigi, de la zero, excursie în Las Vegas cu participare la un turneu de top

Cum să câștigi, de la zero, excursie în Las Vegas cu participare la un turneu de top

Prezent în foarte multe filme americane, Las Vegas este un tărâm fantastic al jocurilor la cel mai înalt nivel, un spațiu în care adrenalina se combină cu șansele reale de a câștiga în foarte scurt timp sume mari de bani. Cum ar fi să te bucuri de aceste elemente fără riscuri și chiar fără cheltuieli? Campania promoțională lansată de 888poker și PokerFest România oferă exact acest lucru!

Drumul spre „capitala mondială a pokerului” începe online, prin încrierea la turneele online săptămânale dedicate jucătorilor români. Orice jucator nou care se inregistreaza pe 888poker primeste in primul rand o intrare freeroll care il poate propulsa chiar pana la masa finala si de acolo in Las Vegas.

Jucătorii vor lupta pentru 5000 USD garantați în turneul de calificare cu buy in de 10 USD, disponibil în lobby-ul 888poker.ro. Site-ul de poker oferă jucătorilor noi și o promoție suplimentară șansei de calificare prin intermediul unui turneu freeroll: la o depunere de cel puțin 10 USD se acordă bilet de intrare gratuit pentru finala de calificare pentru show-ul TV.

Turneul online are o finalitate aparte: cei 6 jucători care rezistă în turneu până la final se califică în finala de la TV. Ce se întâmplă acolo? Alături de o vedetă, aceștia joacă pornind cu număr egal de fise, deci practic jocul beneficiază de un restart înainte de finală. Cel mai bun jucător, cel care câștigă show-ul TV de poker, primește pachetul de beneficii care include bilet de avion spre Las Vegas și înapoi, cazare la hotel și chiar ceva care transformă excursia într-o aventură în profunzime în lumea pokerului: tichet de participare gratuită la $888 Crazy Eights No-Limit Hold’em 8-Handed.

Mai exact, în Las Vegas, fiecare român câștigător al finalei de la TV (vor fi 6 astfel de finale, în datele de 21 și 28 noiembrie 2019, 5 și 12 decembrie 2019, 9 și 16 ianuarie 2020) va avea șansa de a juca pentru marele premiu al evenimentului sponsorizat de 888poker – 888.888 USD, premiu garantat. Altfel spus, un câștigător (poate fi chiar unul dintre cei 6 români) va primi în cont o sumă cel puțin egală cu valoarea de 888.888 de dolari.

Sorin Constantinesc, CEO PokerFest, subliniază că pokerul se deschide printr-o astfel de promoție pentru cât mai mulți români: „Nu contează dacă ești deja obișnuit cu farmecul jocului de poker online sau abia acum vrei să descoperi adrenalina asociată jocului, ai șansa de a urca pe o rampă de lansare spre lumea pokerului mondial. Poți ajunge să joci în Las Vegas în cadrul World Series of Poker 2020, unde 888poker este partener. De asemenea, pe parcurs te bucuri și de prezența într-un show TV, joci poker și ești urmărit de atât de mulți oameni din fața micilor ecrane!”.

Urmăriți B1TV.ro și pe