Cum se distra eleva „violată” de la liceul Jean Monnet în excursia de la Predeal (VIDEO)

Cum se distra eleva „violată” de la liceul Jean Monnet în excursia de la Predeal (VIDEO)

Elevele de la Jean Monet, printre care şi Oana, cea care şi-a acuzat profesorul că ar fi violat-o, s-au distrat în cameră înaintea de petrecerea de Haloween, scrie Cancan.

Chiar Oana a înregistrat tot momentul. Potrivit unor colege de-ale fetei, Oana şi dascălul de la Jean Monnet au avut relaţii sexuale de mai multe ori. Însă, într-una dintre seri, fata s-a considerat abuzată, aşa că la întoarcerea din excursie şi-a reclamat profesorul la poliţie şi l-a acuzat de viol.

Oana s-a filmat alături de alte trei colege cu care a împărţit camera la Predeal. Elevele se distrau pe cinste, potrivit Cancan TV. În imagini se poate vedea cum fetele se chinuie să-i scoată cizmele din picioare uneia dintre ele.

Petrecerea s-a mutat din cameră în club. La un moment dat, Oana s-a retras în cameră cu profesorul şi, potrivit colegelor, au întreţinut relaţii sexuale. Se pare că scenariul s-a repetat şi în a doua seară, numai că de data aceasta lucrurile au decurs altfel. Fata s-a simţit abuzată şi la întoarcere în Bucureşti a depus plângere la poliţie împotriva profesorului de sport. 

S-a auzit că ea ar fi avut relaţii sexuale şi înainte de această excursie. Ea ne spunea că este foarte îndrăgostită de el şi avea şi un comportament ciudat la orele lui. Ea a fost de acord şi în excursie şi înainte de excursie, dar au avut mici certuri„, spune una din colegele Oanei.
 
Între timp, ancheta continuă în acest caz. O profesoară de la liceul Jean Monnet a vorbit  despre cazul presupusului viol de la Predeal, scrie Cancan.

Ei au fost în club la munte, ea se tot ţinea după el, dar el mereu o respingea. El nu bea, era şi sportiv şi eu nu l-am văzut niciodată la nici un bal al bobocilor să bea alcool. Când s-au întors la vilă, ea s-a schimbat de hainele de discotecă şi s-a machiat altfel, şi-a pus o pereche de pantaloni scurţi, genul boxeri tanga şi un fel de pulover foarte scurt cu ochiuri mari, fără sutien. Aşa a intrat ea la Vişan în cameră. După aia nu se ştie ce s-a întâmplat dar cert este că noi, profesorii suntem alături de el şi nu credem acuzaţiile care i se aduc„, a spus o profesoară de la liceul Jean Monnet.

Se pare că după întoarcerea de la munte Oana plănuia o altă excursie, în care să vină şi profesorul de sport.

Cum se distra eleva care și-a acuzat profesorul de viol la Predeal

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_12548').select();" id="embed_text_12548" />
Urmăriți B1TV.ro și pe