Dac Air, înțelegere cu Bombardier. George Păunescu: România va fi capabilă în curând să ofere un serviciu la aceeaşi altitudine, dar cu altă atitudine faţă de competitori

Dac Air, înțelegere cu Bombardier. George Păunescu: România va fi capabilă în curând să ofere un serviciu la aceeaşi altitudine, dar cu altă atitudine faţă de competitori

Compania Dac Air S.A. a ajuns la un acord cu reprezentanții Bombardier, cu ocazia Farnborough International Airshow, desfășurat în Marea Britanie.
În cadrul întâlnirilor bilaterale dintre reprezentanţii Dac Air S.A., conduşi de către Preşedintele Consiliului de Administraţie, dr.în psihologie judiciară Mike Lixăndroiu, cu diverse companii producătoare de aeronave pentru uz comercial, s-a ajuns la concluzia că Bombardier, partenerul tradiţional al Dac Air S.A., şi anume avionul CRJ 900, este tipul de aeronavă care poate finaliza prima parte a planului de dezvoltare a companiei româneşti.

În cadrul unei întâlniri care a avut loc la București, pe 23 iulie 2018, cu reprezentanţii Bombardier, producătorul canadian a prezentat analiza operaţională, precum şi planul de susţinere pe care dânşii îl pot pune la dispoziţie în favoarea Dac Air S.A.

„Suntem optimişti că atât configurarea modelului CRJ 900 produs de firma canadiană Bombardier, cât şi timpii de livrare, se încadrează în planul nostru de afaceri pe termen scurt şi mediu”, a declarat Mike Lixăndroiu, președintele Consiliului de Administraţie.

La rândul său, acționarul majoritar George Păunescu, care a participat atât la întâlnirea de la Londra, cât şi la cea din Bucureşti, s-a declarat foarte încrezător în propunerea de susținere venită din partea Bombardier.

„Sunt foarte încrezător în echipa de conducere a companiei Dac Air S.A., precum şi în propunerea de susţinere din partea companiei Bombardier în realizarea scopului nostru comun. România va fi capabilă în curând să ofere un serviciu la aceeaşi altitudine dar cu altă atitudine faţă de competitori, respectând exigenţele pasagerilor din România şi din străinătate”, a declarat George Păunescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:02 - Tulcea: Persoană care se deplasa într-un cărucior special, lovită mortal de o mașină. Șoferul era băut şi avea dreptul de a conduce anulat
22:37 - Cutremur în Vrancea, sâmbătă seara. Ce magnitudine a avut
22:31 - Adrian Porumboiu, nemulțumit de noile măsuri fiscale: Trebuie eliminate discrepanțele dintre republica bugetarilor și republica antreprenorilor. Mediul de afaceri nu e respectat (VIDEO)
21:57 - Porumboiu: Buzatu primește ce merită de la un neisprăvit / Dacă vedeți câte licitații a câștigat Farmazon, vă îngroziți. Savin cred că e unul dintre cei mai bogați români, dar numai pe contractele cu Consiliul Județean (VIDEO)
21:26 - „Intru în casă peste voi!”. Deranjat de gălăgia unor copii într-un parc, un turc a distrus două bănci și a amenințat o mamă cu un briceag (VIDEO)
20:56 - Un bărbat din Bistrița-Năsăud s-a electrocutat într-o gară, din cauza unei undiţe
20:25 - Dumitru Buzatu, când a primit mita de 1,25 milioane de lei: „Sărut mâna, Emil! Încă o dată îți mulțumesc că eram pe drojdie” / Ce explicație le-a dat procurorilor pentru banii din geantă / UPDATE: Buzatu, arestat preventiv pentru 30 de zile
19:49 - Smiley a rămas fără permis de conducere. Cu ce viteză l-a prins radarul
19:34 - Moșteanu (USR): Lumea știe că PSD e un partid de corupți și de hoți. PSD nu câștigă alegerile unde comunitățile sunt bogate, ci numai unde oamenii sunt ținuți în sărăcie chiar de acest partid. Asta e rețeta lor (VIDEO)
19:05 - Ana Bogdan, noua campioană de la Parma! Românca a câștigat turneul, după ce a învins-o pe Anna Karolina Schmiedlova