De ce este bine să mănânci semințe de floarea soarelui

De ce este bine să mănânci semințe de floarea soarelui

Semintele de floarea soarelui nu sunt doar o gustare populara si apetisanta, preferata de multa lume, dar sunt si foarte bune pentru sanatatea ta. Semintele de floarea soarelui contin multe vitamine si minerale care iti ajuta corpul sa isi mentina functionarea optima. Ele se pot consuma de sine statator sau adaugate alaturi de cereale sau in salate.

Vitamina E si Seleniu

Semintele de floarea soarelui sunt foarte bogate in vitamina E care este un antioxidant puternic ce protejeaza celulele impotriva radicalilor liberi. Cei ce consuma mai multa vitamina E din surse naturale au riscuri mult reduse de boli de inima decat cei ce nu consuma. Vitamina E ajuta si la mentinerea sanatatii ochilor si protejeaza impotriva degenerarii celulare.

Seleniul este un mineral care functioneaza foarte bine in combinatie cu vitamina E ca antioxidant care protejeaza celulele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

http://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/alimentatie-sanatoasa/seminte-de-floarea-soarelui-beneficii-seminte-beneficii-seminte-floarea-soarelui-seminte-sanatate/

Ultima oră