Decizie definitivă în cazul lui Șerban Huidu: 4 ani cu suspendare, 360.000 euro daune, 6 ani fără drept de a conduce

Decizie definitivă în cazul lui Șerban Huidu: 4 ani cu suspendare, 360.000 euro daune, 6 ani fără drept de a conduce

Decizie definitivă în cazul prezentatorului de televiziune Șerban Huidu. Judecătorii Curţii de Apel Braşov l-au condamnat pe Şerban Huidu la patru ani de închisoare cu suspendare.

În plus, Huidu este obligat să plătească daune de 360.000 de euro și nu mai are voie să conducă 6 ani un automobil. Șerban Huidu este vinovat de uciderea a trei persoane într-un accident rutier în luna octombrie 2011.

Pedeapsa în cazul fostului realizator TV, trimis în judecată pentru ucidere din culpă în urma accidentului din 2011, a fost majorată de la doi ani de închisoare cu suspendare la patru ani, tot cu suspendare.

Rudele victimelor consideră că această pedeapsă este nedreaptă.

„Nu-mi vine să cred, nu mai avem ce să facem”, a spus fiul lui Ştefan Lungu Balog, una dintre victimele accidentului din 2011.

Șerban Huidu nu a fost prezent în sala de judecată în momentul pronunţării sentinţei. Contactat de jurnaliști, Șerban Huidu a refuzat să comenteze decizia judecătorilor Curții de Apel Brașov.

Pe data de 31 ianuarie, procurorii şi avocaţii familiilor victimelor accidentului provocat de Şerban Huidu au solicitat judecătorilor Curţii de Apel Braşov casarea sentinţei de condamnare a acestuia la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare şi rejudecarea cauzei, pentru o pedeapsă mai mare, cu executare.

În mai 2012, Şerban Huidu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, în urma accidentului soldat cu trei morţi produs în octombrie 2011 zona localităţii Timişul de Sus din judeţul Braşov.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:51 - 20 de civili au murit în urma bombardamentelor din Donețk și Lugansk
23:50 - Austria nu intenţionează să adere la NATO. Ministrul de externe Schallenberg: „Avem şi o istorie diferită şi cred că trebuie pur şi simplu să se ţină seama de asta”
23:46 - Turcia spune că nu va aproba aderarea Suediei și Finlandei la NATO și că reprezentanții celor două țări „nu ar trebui să se obosească” să vină la Ankara. Care sunt nemulțumirile lui Erdogan
23:15 - Activitatea partidului comunist, interzisă pe teritoriul Ucrainei
23:13 - Ministerul Sănătății, precizări despre distribuirea pastilelor cu iodură de potasiu / Secretarul de stat Brădățan a exprimat un punct de vedere nume personal, spune instituția
22:42 - Procurorul general ucrainean, Irina Venediktova, anunță că autoritățile din Ucraina au identificat 45 de soldaţi ruşi care au comis crime de război
22:38 - Tanczos Barna: Se depune prima plângere penală pe infracțiunea de îngropare de deșeuri. Fapta nu se mai sancționează contravențional, ci cu închisoare de la 3 la 5 ani (VIDEO)
22:33 - Un pacient de 18 ani, din Prahova, ar fi fost agresat sexual de un asistent
22:11 - Șeful MAI, întrevedere în SUA cu un oficial american de rang înalt. Lucian Bode: Traficul de persoane, un flagel care distruge multe vieți. Avem „toleranță-zero” față de această formă de criminalitate
22:08 - Premierul Estoniei îi îndeamnă pe liderii mondiali să nu-l mai sune pe Putin