Dezvăluiri în cazul preşedintelui Asociaţiei T.A.T.A.: Fata lui Bogdan Drăghici a vrut să-și apere surorile de abuzurile tatălui. Sesizările mamei, ignorate de autorități timp de 3 ani

Dezvăluiri în cazul preşedintelui Asociaţiei T.A.T.A.: Fata lui Bogdan Drăghici a vrut să-și apere surorile de abuzurile tatălui. Sesizările mamei, ignorate de autorități timp de 3 ani

Apar noi detalii şocante despre Preşedintele Asociaţiei T.A.T.A., Bogdan Drăghici, acuzat că şi-ar fi violat fiica vitregă! Fata spune că a dezvăluit cosmarul prin care a trecut pentru că se temea că vor păţi la fel şi surorile ei. În 2017, mama ei, Helen Drăghici, a făcut sesizări la poliție, dar nu a fost luată în seamă. Abia în acest an, în aprilie, acuzațiile de abuz sexual aduse lui Bogdan Drăghici au fost cercetate.

ULTIMA ORĂ! „ALEXANDRA MĂCEȘANU TRĂIEȘTE. PROBELE VOR TRIMITE ANUMITE PERSOANE LA PUȘCĂRIE”. ANUNȚUL FĂCUT DE FAMILIA TINEREI (GALERIE FOTO)

Aşa se face că a fost nevoie ca fiica vitregă a lui Drăghici să facă marturii cutremurătoare pentru a arăta adevărata faţă a acestuia. Şi a făcut-o tocmai pentru a-şi apăra surorile de abuzurile tatălui.

“Văzând ceea ce se întâmplă cu surorile ei și că acestea nu pot să mai aibă niciun contact, practic, cu familia maternă, efectiv și-a făcut foarte multe griji și și-a imaginat că se poate întâmpla acest lucru și cu ele și, practic, este un motiv suficient să ai curaj și să mărturisești ce s-a întâmplat“, adeclarat avocata fostei soții a lui Drăghici, potrivit observator.tv.

ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTĂ DESPRE MAREA ACTRIȚĂ A FOST CONFIRMATĂ! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ…

De asemenea, avocata spune că Helen Drăghici a fost avertizată de mai mulţi părinţi în privinţa comportamentului deviant al bărbatului.

În dosar apar şi alte detalii şocante. Bogdan Drăghici ar mai fi abuzat sexual şi o nepoată, dar şi o prietenă a fiicelor sale.

„Pot sa va spun ca la momentul audierii minorelor, toți cei de față am rămas fara cuvinte, fara cuvinte”, a mai povestit avocata.

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! METODA PRIN CARE MIHAI CONSTANTINESCU VA FI SCOS DIN COMĂ, DE CĂTRE MEDICI. NU E GLUMĂ!

Între timp, Drăghici aşteaptă o decizie de la Tribunalul Bucureşti. Magistraţii vor stabili vineri termenul pentru judecarea contestaţiei înaintată de preşedintele asociaţiei T.A.T.A. faţă de măsura arestului preventiv.

Urmăriți B1TV.ro și pe