Avem și români de OSCAR: Cine este tânăra actriță din Alba care a dat lovitura la Hollywood și joacă în două filme premiate anul acesta cu celebra statuetă (FOTO, VIDEO)

Foto: colaj imdb.com

Puțini știu că există și români care joacă în filme premiate cu Oscar.

VEZI AICI GALERIA FOTO

LACRIMI PENTRU IULIA VÂNTUR! DE DATA ASTA A PĂȚIT-O GRAV! SALMAN KHAN A DAT VESTEA TRAGICĂ

Chiar anul acesta, o tânără de 27 de ani din Alba a apărut în două din peliculele premiate cu celebra statuetă: “Rocketman” şi „Judy”.

BOMBĂ! ANTONIA A DAT VESTEA CEA MARE: FAMILIA ARE UN NOU MEMBRU! CEL DE-AL TREILEA COPIL AL CUPLULUI ESTE…(GALERIE FOTO)

Este vorba despre Diana Alexandra Pocol, care a crescut în oraşul Abrud din Munţii Apuseni.

BOMBĂ! RĂZVAN SIMION, PRINS ÎN FAPT CU FOSTA NEVASTĂ! LIDIA BUBLE, ÎN STARE DE ȘOC

Tânăra jucat în filmul Rocketman alături de actorii Taron Egerton, Bryce Dallas Howard şi Richard Madden.

Rocketman este un film muzical biografic bazat pe viaţa muzicianului Elton John, regizat de Dexter Fletcher şi intitulat dupa piesa lui Elton John din 1972, ”Rocket Man”.

Pelicula ilustrează evoluţia legendarului Elton John în industria muzicală, prezentând şi aspecte ale vieţii personale.

”Sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să lucrez cu astfel de oameni incredibil de talentaţi. A fost o experienţă uimitoare”, astfel descrie Diana Pocol perioada de filmări la pelicula Rocketman, potrivit adevarul.ro.

Ea a interpretat în film rolul ”Mary”, secretara lui Dick James, directorul casei de producţie cu care Elton John semnează primul său contract.

Rocketman a primit premiul Oscar pentru ”Cel mai bun cântec original” pentru piesa „I’m Gonna Love Me Again”, compusă de Elton John special pentru acest film şi interpretată de Taron Egerton.

Avem și români de OSCAR: Cine este tânăra actriță din Alba care a dat lovitura la Hollywood și joacă în două filme premiate anul acesta cu celebra statuetă

Cea de-a doua peliculă de Oscar în care a jucat Diana Pocol este Judy, un film biografic despre viaţa celebrei Judy Garland.

Diana o interpretează în film pe ”tânăra Ava Gardner”. Judy a fost distins cu premiul pentru cea mai bună actriţă în rol principal, obţinut de Renée Zellweger.

Tânăra este absolventă a Liceului de Arte „Regina Maria” Alba Iulia şi a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca.

Diana Alexandra Pocol a plecat în Marea Britanie la foarte scurt timp după finalizarea studiilor, unde a obţinut o bursă de studiu la Academia de Muzică din Essex.

După o perioadă dificilă, în care a lucrat ca ospătăriţă, a început să colaboreze cu câteva agenţii mai mici din Londra. Prin intermediul acestor agenţii s-au creat anumite oportunităţi prin care a ajuns să facă parte din distribuţia filmului „Judy”.

Debutul artistic l-a făcut în ultimul an de facultate, în „Nunta lui Figaro”, cu rolul Susanna, pe scena Operei Române din Cluj, iar în paralel a avut o reprezentaţie pe scena Teatrului Maghiar, în rolul Eponine, din „Mizerabilii”.

Ultima oră