Diana Șoșoacă anunță un protest național anti-restricții: „Nici moartă nu tac!”

Diana Șoșoacă anunță un protest național anti-restricții: „Nici moartă nu tac!
foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Diana Șoșoacă anunță un nou protest anti-restricții, după ce Guvernul a comunicat joi seară noi măsuri. Senatoarea a declarat că va lua parte la un protest național, sâmbătă, începând cu ora 15:00.

Fostul parlamentar AUR seașteaptă ca toți cetățenii să iasă în stradă, în fiecare oraș. De asemenea, ea s-a mai plâns de faptul că i-au fost penalizate de Facebook mai multe conturi.

„Ăştia credeau că o să tac. Nici moartă nu tac!În acest moment sunt blocată pe toate conturile, inclusiv pe al soţului meu, Silvestru Şoşoacă. Evident că am găsit o soluţie să fac un live de pe această pagină…

Pentru că mâine se va desfăşura un eveniment la nivelul întregii ţări, deşi se menţionează că numai în Bucureşti. Nu! Sunt oameni care nu pot ajunge în Bucureşti şi atunci este normal să poată ieşi în stradă la ei în localitate.

Evident că ar fi bine să vină în faţa Parlamentului 18 milioane de români dar ştim că este practic imposibil. Cei care nu puteţi veni la Bucureşti, ieşiţi în faţa Primăriilor şi Consiliilor Judeţene în toată ţara.

Conform Legii adunărilor publice, nu aveţi nevoie de autorizare dacă ieşiţi în faţa acestor instituţii, mai ales că va fi un miting ad-hoc”, a declarat Şoşoacă într-un material video postat tot pe un cont de Facebook.

Diana Șoșoacă, invitație pentru Klaus Iohannis

De asemenea, Diana Șoșoacă i-a lansat o invitație lui Klaus Iohannis. Senatoarea îl așteaptă pe președinte în fața Parlamentului.

„Domnu’ președinte să facă bine să vină aici, așa cum a venit în 2018, când s-a dat jos din jilț și a venit să vorbească la Universitate, alături de popor… Să vină domnul Iohannis să vorbească cu poporul român și cu singurul senator care e alături de oameni”, a mai transmis Șoșoacă în social media.

Măsurile au fost anunțate punctual, joi seara, de către Raed Arafat, iar vineri, premierul Florin Cîțu a declarat faptul că noile prevederi vor intra în vigoare de duminică, 28 martie.

Ultima oră
00:18 - Raed Arafat: DSU nu se bagă peste Ministerul Sănătăţii, atribuțiile sale sunt stabilite prin lege/ DSU nu este un om. Dacă deranjează şeful – păstrezi sistemul, scapi de om
00:03 - Cornel Constantiniu cedează în fața bolii. Artistul nu mai poate vorbi
23:59 - Dosare penale de ucidere din culpă în cazurile a 13 pacienți COVID-19 decedați la secția ATI a Spitalului Județean din Sibiu
23:31 - Daniel Funeriu, despre testarea COVID a copiilor: Dacă elevii și profesorii germani pot să facă acest lucru, nu cred că suntem noi mai slab dotați / E nevoie de un efort suplimentar al tuturor / Anul școlar trebuie prelungit (VIDEO)
23:29 - Elena Merișoreanu a primit o veste ce i-a schimbat viața! Artista nu a mai putut să iasă pe scenă
23:11 - Ce spune Gina Pistol, despre revenirea la „Asia Express”: „Se duce o luptă în mine”
22:53 - Daniel Funeriu: Politicianul român vrea descentralizare când vine vorba să cheltuiască bănuții de la Guvern. Când trebuie să-și asume responsabilități, brusc nu-i capabil să ia simple decizii (VIDEO)
22:52 - Răzvan Simion vorbește, pentru prima dată, despre cuceririle sale amoroase „Mi-a fost foarte greu”
22:47 - Kelemen Hunor: I-am cerut ambasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare
22:17 - Cristian Diaconescu (PMP): România putea beneficia cu trei luni mai devreme de primii bani din PNRR. Prostia și hoția nu sunt scuze (VIDEO)