Diana Şoşoacă împarte fake-news în stânga şi-n dreapta. Ce spune, mai nou, despre pandemia din România

Diana Şoşoacă împarte fake-news în stânga şi-n dreapta. Ce spune, mai nou, despre pandemia din România

Diana Şoşoacă, senatoarea care s-a erijat în liderul protestatarilor anti-restricţii din România, continuă campania grosoloană de dezinformare. Avocata pretinde, mai nou, că pandemia nu există în ţara noastră.

Diana Şoşoacă a participat, sâmbătă seară, la protestele anti-restricţii de la Iaşi. De acolo, femeia a transmis de ce ies românii pe străzi.

Am fost la Iaşi. Există judeţe în care nu exista restrictii. Romania nu trebuie sa renuntae la proteste, din contra, trebuie sa le intensifice. Revendicarile sunt foarte clare: renuntarea la restrictii. Acestea sunt neconstitutionale şi nelegale.

Românii vor libertatea de a se duce la munca, la scoala, renuntarea la intentia de a vaccina copiii. Cum isi permite Guvernul ăsta sa oblige orice actiune legata de vaccinare?

Numai eu cu colegii avocati si cu oamenii din popor cred ca am depasit 100 de dosare penale impotriva lor. trebuie sa se revina la redeschiderea horeca, a gradinitelor. Nu există pandemie„, a spus Diana Şoşoacă.

Diana Șoșoacă, eliminată de pe Facebook

Contul de Facebook al lui Şoşoacă a fost blocat tocmai în ziua în care anunța un nou protest împotriva autorităților. Surprinzător sau nu, prezența s-a redus semnificativ de când controversata senatoare a rămas fără Facebook. Sâmbătă după-amiază, doar 200 de oameni se adunaseră, pentru proteste, la Universitate.

Din nou supusă restricțiilor. Răscoala de la 1907 încalcă standardele comunității Facebook! 3 grupuri restricționate! Marș„, a scris Diana Șoșoacă. Nu este, însă, prima oară când se confruntă cu o situație de acest gen.

Urmăriți B1TV.ro și pe